MuziekMuziek

Sandalen en mannen Yay or Nay

Met een (klein)beetje mooi weer loop ik het liefst op blote voeten of ik trek mijn teenslippers aan. Ik heb in diverse winkels al heel vaak met sandalen in mijn handen gestaan, maar Marie Louise vind ze echt afschuwelijk en daarom zet ik ze iedere keer toch weer terug. Ben ik dan zo’n pussy wat alleen maar luistert naar zijn vriendin?? Hahahaha je zou haast denken van wel, maar omdat je zelf dan al aan het twijfelen bent is een heel harde “GADVERDAMME” niet echt de bevestiging om ze wel aan te schaffen. Toch als ik het bij andere mannen zie of ik zie het in de fashion bladen staan, dan ben ik er toch wel weer nieuwsgierig naar hoe het mij zou staan. Ik denk dat ik het gevoel van zwarte sandalen met witte sokken echt uit mijn hoofd moet wegbannen en met open vizier ze toch maar eens moet gaan passen. Ik denk namelijk dat het onder een stoere jeans met gaaf shirt wel tof zal staan en dat ook Marie Louise er gewoon aan moet wennen. Ik ben benieuwd naar jouw mening “sandalen voor mannen een Yay of Nay?”

Sandalen bij mannen

sandalen bij mannen sandalen bij mannen met witte sokken gecombineerd sandalen bij mannen sandalen bij mannen

SANDALEN BIJ MANNEN EEN YAY OR NAY????

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
7 comments
  • Goed overwegen welke sandalen. En met blote voet erin, niet met sokken. Je vriendin vindt het niks? Jammer dan. Luistert ze altijd naar jouw mening, of koopt ze die afschuwelijke broek toch! Jouw mening telt ook mee. Dus doe wat jezelf wilt. Ze went er wel aan. 😉

  • Ik vind sandalen wel kunnen hoor bij mannen. Je hebt tegenwoordige erg leuke en stoere modellen.

  • Birkenstocks kunnen echt niet meer. Die Troy-achtige sandalen zijn wel een dikke YaY

  • Niet echt mijn ding. Ik heb ze wel maar dat is puur praktisch voor het werk (zorg). Draag ze ook wel op vakantie en dan denk ik; dikke shit, met slippers kan ik niet lopen en met sandalen wel. Dan heb je wel de voordelen van de slipper. … Zou ze niet echt snel aantrekken gewoon op straat het dorp in.

  • Beste, zou je kunnen achterhalen van welke pinterest de een-na-onderste foto afkomstig is?
    Merci!

Written by Jan Willem Huffmeijer