Losse kapsels met veel structuur voor mannen. Haar trends voor mannen zomer 2016.

De haar trends voor mannen deze zomer worden steeds duidelijker. Nog niet zo heel lang geleden heb ik een artikel geschreven over het nonchalante kapsels voor mannen, zelfs met een instructie video erbij. Dit artikel zal in basis misschien veel gelijkenis tonen, echter zijn er toch wel wat verschillen. Het nonchalante kapsel is een voorzichtige stap richting de kapsels die ik vandaag ga laten zien. De trend die zich steeds verder gaat ontwikkelen, is die van de losse kapsels met veel structuur. De kapsels die hierbij passen zijn ook een stuk langer gedragen dan wat we de afgelopen jaren gewend zijn geweest. Om deze kapsels te gaan dragen moeten we wel onze net gevonden comfort zone in het strakke kapsel gaan loslaten. Dit vinden veel mannen toch wel moeilijk. Ben je gewend geraakt aan veel stevigheid en glans in je haar, moet er opeens weer bijna niets meer in, althans zo lijkt het. Vind je het lastig om je haar een stuk losser te dragen en heb je dan het gevoel dat het maar wat voor ogen bungelt, vraag dan eens de mensen om je heen naar hen reactie. 9 op 10 krijg je een reactie voordat je de vraag ook maar gesteld hebt. Omdat het weer even anders is, moet je zelf vaak wennen terwijl juist iedereen het leuk vind staan. Dus dan maar even doorzetten en genieten van de complimenten.

Haar trends voor mannen zomer 2016. Losse kapsels en veel structuur

Zo gaan we deze trends voor mannen dragen de komende tijd. Vergeet niet wanneer je iets leuks ziet dit ook aan je kapper te laten zien. Voor nu heb je hier weer veel inspiratie:

Los een Laagjes 13 Los en laagje 12 Los en Laagjes 3Los en Laagjes 6 Los en Laagjes 7 Los en Laagjes 8 Los en Laagjes 10 Los en Laagjes 14 Los en Laagjes 19 Los en Laagjes 23baard zomer8Non 2016. Pinterest 13Non 2016. PinterestNon 2016. Pinterest 2

Lastig om dit kapsel te stylen? Zo doe ik dat:

Voor ons belangrijk:

Help B4men te groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en paginaโ€™s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer