Ruggengraatloze mannen. Column Pascal Meulenbelt

Mannen!

Mannen hebben onderling veel gemeen. Zij houden veel dezelfde interesses; bierdrinken, slechte grappen maken, voetbal kijken maar bovenal vrouwen. Smaken verschillen maar een mooie vrouw wordt door elke man gewaardeerd. Als ‘wij’ in de kroeg zitten gaat het vaak over mooie vertoningen die de afgelopen weken gespot zijn. De een valt op donker, de ander op blond en weer een ander op rood. Zoals ik al zei, smaken verschillen. Maar deze dames, die wij knap vinden, hebben vaak wel een aantal gemeenschappelijke ‘punten’. In ieder geval twee punten maar die bedoel ik niet. Het gaat om de punten dat de dames er verzorgd uit zien, onderhouden lichaam hebben en vaak lang haar. Op een uitzondering daar gelaten vallen mannen op vrouwen met lang haar. Weinig vrouwen zijn gezegend met een mooi gezichtje voor een kort kapsel (jij wel hoor Marie Louise;)).
Schermafdruk 2015-10-31 14.23.13
Voor diegene die het niet weten, dit is marie louise. De vriendin van Jan Willem.
 Ik denk dat vele mannen mij nog volgen in bovenstaande alinea. Maar hoe kan het dan zijn dat wanneer de vrouw bevalt deze mannen omslaan in ruggengraatloze mietjes? Van horen zeggen weet ik dat vrouwen onuitstaanbare wezens worden wanneer de hormonen uit hun oren komen tijdens de zwangerschap. Maar is dat een excuus om je zomaar overal bij neer te leggen? Jij, jij als man zijnde, jij bent op je vrouw gevallen vanwege haar looks. Na de bevalling veranderd ze opeens in een praktische vrouw met een kort pittig kapsel. De mooie jurkjes, subtiele shirtjes met inkijk en mooie lingerie verdwijnt in de kast en maakt plaats voor fleecevesten en oma onderbroeken. Als je vrouw na deze handelingen ook nog eens naar de huishoudbeurs wil met andere kort pittige moeders dan moet je echt oppassen! De bevalling is zwaar en ik snap dat een vrouw het zichzelf daarna wat makkelijker wil maken maar jij(!) slappe zak, jij laat dit gewoon gebeuren. Jij accepteert dat je vriendin naar de kapper, Hema, huishoudbeurs gaat en als een seksloze vriendin rondloopt. Vrouwen willen dat jij je best doet voor hen. Door ervoor te zorgen dat zij toch hun best gaan doen er goed uit te zien zullen ze zich zekerder en beter gaan voelen. Elke vrouw wil diep van binnen (ja wat jij denkt wil ze ook) er goed uit zien. Maar na een bevalling slaat de onzekerheid toe en jij moet ervoor zorgen dat ze haar vertrouwen terug krijgt. Schop haar naar de sportschool, stuur haar een dag shoppen en koop een sexy lingeriesetje voor haar. Een vrouw die veranderd in een praktische en seksloze vrouw is niet de enige schuldige. Wat zeg ik, zij kan er weinig aan doen. Jij bent de schuldige. Jij moet je rug rechten, de strijd aan gaan en zorgen dat jouw meisje weer jouw meisje wordt. Wij mannen, wij willen een mooie vrouw. Jouw vrouw is de mooiste, als het goed is geldt dat voor iedereen. Zorg ervoor dat er na de bevalling weinig veranderd en dat jij dan nog steeds van de daken schreeuwt dat jij het lekkerste, mooiste en liefste meisje van de wereld hebt. Wat trouwens niet kan want die heb ik al. Mannen, recht je rug! Kom in opstand, vecht voor je meisje en zij zal je terug betalen. Ja je leest het goed.. Op vele manieren zal zij je terug betalen. In het begin waarschijnlijk met veel chagrijnigheid en opmerkingen zoals: ‘Ow je vind mij dus dik?’. Wees eerlijk, zeg dat ze er vroeger beter uitzag. Later zal ze je belonen, op het moment dat ze inziet dat ze je dankbaar is. Dan heb je én een mooie vrouw én een mooie vrouw die je wil belonen.
pascal
Pascal Meulenbelt

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer