MuziekMuziek

De week van B4men. De mannen blog achter de schermen. Week 44 / 45

De afgelopen weken en zeker ook de komende weken zullen bijna helemaal in het teken staan van de B4men Barbershop. Het gaat nu echt heel snel en 2 december, mijn eerste werkdag, komt rap dichterbij. Ik merk dan nu ook dat de spanning toch echt wel toe gaat nemen en ben daardoor soms wat meer gestrest dan dat ik zou willen. Er komt echt heel erg veel bij kijken!! Naast alle planning die wij moeten maken omtrent de barbershop, hebben we nog meer super leuke dingen die ook op de agenda staan. Zo hebben Marie Louise, Wesley en ik een geweldige dag vol lol en gekkigheid gehad op een bowlingbaan in Den Bosch met allemaal barbiers. Gaaf om zoveel vakidioten bij elkaar te hebben en geloof mij, idioten zijn we allemaal 😉 De volgende week ziet er ook alweer heel gaaf uit dus kijk alvast maar uit naar de volgende….haha dat doe ik ook!

De Week van B4men in Beeld

image
Wow!!! Kijk zo gaat het toch echt al serieus wat worden!! 2 December de eerste werkdag…schiet al op!
image
Een goed stuk autorijden kan ook echt heel mooi zijn. Op naar een training in Leeuwarden.
image
Tja en wanneer het weer zo mooi is, moet je onderweg natuurlijk even een pauze houden op de afsluitdijk. Wat kan Nederland heel erg mooi zijn.
image
Na een goede training en een goed gesprek met Davidoff (hier krijgen jullie echt nog meer van te horen) heb ik deze sigaar wel verdient.
image
Super trots op onze kleine meid. Ze had een gaatje en moest het laten vullen. Zonder huilen helemaal doorstaan!
image
Nu hebben wij ook de liefste tandarts van de hele wereld! Thanks Jennifer.
image
Tja, de spanning van de tandarts moest natuurlijk wel even verdronken worden met deze heel bijzondere Four Roses. Deze krijgt snel meer aandacht op de blog. Maar lekker is ie!!
image
De jongste naar de tandarts en de oudste moest zich laten prikken voor de 9 jaar prik! Spannend was het zeker voor haar maar ook de oudste is een kanjer die het super goed heeft gedaan! Trotse papa!!
image
Omdat de hele dag whisky drinken niet wenselijk is moet je soms iets anders nemen, voor de balance zullen we maar zeggen. 😉
image
Deze week heb ik ook weer een super gaaf en stoer bakkie mogen rijden. De Nissan RS Nismo, deze zal ook snel in een verslag op de blog staan.
image
Ja hoor het is 11:20uur en het eerste biertje gaat er al in. We moeten bowlen met allemaal barbiers….we zullen het moed indrinken noemen hahahaha……is alleen niets geworden hoor met het bowlen. Misschien de volgende keer eerst bowlen en dan drinken.
image
Erik is komen aanschuiven en ook daar moet op gedronken worden natuurlijk.
image
Naarmate de dag vordert en er alweer een aantal biertjes in zijn gegaan, zijn mannen geen mannen meer…hahaha de bowlingbaan liep vol met kleine jongetjes 😉
Coupe november. Foto Gevonden op ralphlauren
Super gaaf nieuw onderdeel van de blog is het kapsel van de maand. Dus voor iedereen die het nog niet gezien had..klik hier.

B4men op Social media

Wanneer je dit een leuk artikel vind vergeet het niet te delen met de Share knoppen bovenaan de pagina!! Vergeet ook de Facebookpagina en de Instagrampagina van B4men te like’n. Zo kunnen we verder groeien en nog veel meer mooie artikels maken!

-Facebook B4men

-Instagram B4men

-Youtube B4men

-Facebook B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer