MuziekMuziek

Acqua di Parma – Colonia Intensa Oud

De Nieuwe Acqua di Parma is een parfum voor de man die durft te mixen tussen culturen. De parfum is een perfecte mix tussen de frisse tonen van de klassieke Italiaanse Style en de warme rijke geuren van het Midden Oosten. Deze verrassende combinatie van twee werelden werkt perfect en maakt deze geur tot een zeer mooie geur van Acqua di Parma.

acqua di parma parfum met oud

De nieuwe Acqua di Parma parfum met Oud.

De Colonia Intensa Oud opent met de klassieke tonen van de originele Colonia als een eerbetoon aan de Italiaanse elegantie. Bergamot en sinaasappel komen eerst en worden opgevolgd met tonen van koriander en een mix van Amyris, Agar, Sandel en Cedar hout. Deze warme hout tonen worden ondersteund door leer en musk.

acqua di parma nieuwe geur met oud. Alle geurtonen op een kaart

Grote en verkrijgbaarheid van Acqua di Parma

De geur is verkrijgbaar in de maten 180 en 100 ml. Ook is deze geur verkrijgbaar in een reisspray van 30ml. Verder is in deze lijn beschikbaar een shampoo, douche gel, deodorant en een geweldige geurkaars om ook in ons huis deze geweldige geur te kunnen verspreiden.

acqua di parma selectie van de geuren met oud

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer