MuziekMuziek

Wood Original Dsquared2 Eau de Parfum

Wood Original Dsquared2 B4men

Wood Original Dsquared2 Eau de Parfum. Het verhaal van Wood gaat door! Na twee eerdere Wood geuren is het nu de beurt voor een nieuw hoofdstuk met deze heerlijke Eau de Parfum. Dsquared2 is opgericht door twee broers. Dean en Dan Caten zijn twee broers die via het merk hun liefde voor het Canadese vaderland willen laten zien. Wood staat voor de edgy vrije geest van de Canadees maar ook zeker met de finesse van de Italiaanse man. De collecties zijn een combinatie van uitersten: sportief, glamorous, laidback en extravagant.

Wood Original heel veel hout en een tikje bloemig

De Eau de Parfum is een briljante combinatie van heel veel hout met een tikje bloemen in de geur. Het is daardoor een geweldige tegenstelling van super stoer en rauw tegenover elegantie en sexy. Het maakt de parfum bijzonder en nooit saai. De geur staat voor de man met veel zelfvertrouwen zonder arrogant te zijn. Voor de man die vrij denkt en zich vrij durft te bewegen met passie en overtuiging.

De opbouw van de Eau de Parfum voor mannen

Het parfum heeft een bijzondere opbouw, wat deze geur zo bijzonder en levendig maakt. De geur veranderd constant waardoor hij spannend blijft en je hem ook zelf blijft ruiken. In de top van het parfum opent hij met een hele frisse noot van citrus en kardemom. De noot van aqua geeft diepgang aan deze frisheid. De bloemige noot komt daarna en openend met de accenten van viooltjes. Het hart van de parfum is daarentegen juist heel stoer met heel veel hout tonen. Geurnoten als cederhout, zilverspar, vetiver en patchoeli maken de stevig en mannelijk. Al deze frisheid en hout worden geweldig gekaderd met een enorme diepgang van musk en amber. Deze tonen maken de Wood Original van Dsqaured2 aantrekkelijk en geweldig sensueel.

De flacon & verpakking van Wood Original Dsquared2 Eau de Parfum

Wood Original Dsquared2 volgt het design van de andere WOOD geuren, maar deze flacon is gemaakt van melkglas. De unieke cap is gemaakt van de hoogste kwaliteit esdoornhout en heeft een magnetische sluiting. De verpakking is elegant en voorzien van een esdoornblad, dat symbool staat voor de Canadese natuur. Dit herkenbare trademark van de Dsquared2 fashion staat garant voor kwaliteit, onderzoek en innovatie.

Wood Original Dsquared2 prijs nederland
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer