MuziekMuziek

No Limits Gold van Philipp Plein review B4men

No Limits Gold Philipp Plein B4men

No Limits Gold van Philipp Plein is het nieuwe parfum voor wat warmte en sensualiteit in de herfst. In een gouden No Limit creditcard zit een geweldig nieuw parfum voor mannen die van kracht, lef en positiviteit houden. Wil jij d warmte van de zomer nog een beetje bij je dragen deze herfst en winter dan is deze parfum vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij IC Paris.

De bijzondere wereld van Philipp Plein

Philipp Plein weet sinds 2008 de aandacht naar zich toe te trekken. Grote sterren zitten graag eerste rij bij zijn mode shows. Excentriek en opvallend zijn zijn ontwerpen altijd geweest. Ook in de parfumwereld is zijn naam sinds een paar jaar gemaakt. Met ook hier bijzondere geuren en ontwerpen van zijn flacons. Vind ik het een beetje over de top, o ja zeker weten. Maar het maakt zijn parfum niet minder lekker. De wereld van Philipp Plein draait op skulls, goud en vooral een No Limits aan succes.

No Limits Gold Parfum voor mannen, review

Het Eau de Parfum voor mannen No Limits Gold is en krachtige, zwoele en oriëntaalse geur. Het is een bijzondere samensmelting van frisse start naar een krachtig sensueel eind. De geurnoten zijn als volgt:

  • Topnoten zijn fris: bergamot, pompelmoes en gember
  • Basis is helder en bloemig: elemi, oranjebloesem en geranuim
  • Hart is sensueel en houtachtig: amber, benzoë en patchoeli

Het parfum is samengesteld door meesterparfumeur Alberto Morillas. Ik persoonlijk vind het parfum No Limits Gold erg lekker. Ik hou erg van geuren die diepte hebben en iets bijzonders vertellen. Het flacon kan ik heel veel over zeggen, laat ik zeggen dat ik hem netje opruim en de badkamerla.

Verkrijgbaarheid No Limits Gold Philipp Plein

Het parfum van Philipp Plein is verkrijgbaar in twee verschillende maten een 50ml EDT met een adviesprijs van € 75,- en een 90ml EDT met een adviesprijs van € 95,-. Het parfum is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer