MuziekMuziek

RJ Bodywear Shirts met diepe v hals, ideaal voor onder een overhemd

rj_logoWie graag een overhemd draagt heeft vaak te maken met het probleem dat de meeste shirts te hoog om de hals zitten. Gevolg is dat wanneer je jouw overhemd open draagt je altijd een shirt ziet. Jammer, want echt heel mooi is dat niet. Helemaal geen shirt onder een overhemd is voor mij geen optie, ik voel mij dan echt naakt en het zit ook niet lekker . Tijdens mijn werk als barbier vangt een shirt ook de haren op die anders over mijn hele lijf blijven zitten.

DSC08603
RJ Bodywear Shirts met diepe v hals by B4men.nl

 

RJ Bodywear Shirts met diepe v hals

RJ Bodywear……heb je daar niet al eens iets eerder over geschreven? Ja, dat klopt. Ik het ondergoed van RJ Bodywear beschreven op mijn blog, het ging toen om de boxershorts (wil je dat artikel lezen klik dan hier). Ik was toen erg te spreken over de boxershorts en ik draag ze nog steeds erg graag. Nu ben ik gevraagd om de Shirts uit te proberen, super leuk natuurlijk en dit doe ik graag. Ook nu hebben ze voor jou weer een leuke actie gekoppeld aan dit artikel, zodat jij ook voordelig de shirts kan uitproberen (niet alleen de shirts hoor).  Zoals gezegd draag ik best veel een overhemd en meestal heb ik dan de bovenste knoopjes open. Ik vind een shirt onder mijn overhemd echt een must, maar het liefst niet zichtbaar natuurlijk. De diepe v hals van de RJ Bodywear Shirts zijn zo diep dat ze wegvallen onder het shirt zo dus:

DSC08555

De kwaliteit van de shirts is echt super, je voelt ze niet en het zit als een tweede huid. Groot voordeel, ze zijn zoals je op de foto ook ziet, lekker lang. Hierdoor blijft het shirt goed in de broek zitten en kruipt het niet omhoog. Lange mannen hebben soms moeite met het vinden van shirts met genoeg lengte, met deze shirts hebben ze daar geen last van.

DSC08541
RJ Bodywear Shirts met diepe v hals by B4men.nl
DSC08545
RJ Bodywear Shirts met diepe v hals by B4men.nl

 

Iets wat ik ook erg prettig vind is dat ze geen labels in het shirt hebben gemaakt, ik krijg altijd last van irritatie en knip ze altijd uit mijn shirts. De informatie is gewoon gedrukt in het shirt en dat geeft aan hoe zij dus met je meedenken. Kortom, ook nu weer heeft RJ Bodywear mij niet teleurgesteld.

DSC08606
RJ Bodywear Shirts met diepe v hals by B4men.nl

 

Actie voor de lezers van B4men.nl

RJ Bodywear laat ook jou graag kennis maken met deze shirts. Speciaal voor de mannen van B4men.nl neemt RJ Bodywear de verzendkosten voor hun rekening. Vul dan wel even de code b4men (kleine letters) in , de actie loopt tot 31-03-2015

Kijk snel op de site van RJ Bodywear klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer