MuziekMuziek

Lacoste L.12.12 Jaune de geur voor de lente van 2015.

lacoste_logoLacoste is het eerste merk wat bij mij weer de lente brengt voor het jaar 2015. Het eerste wat natuurlijk opvalt is de knal gele kleur hoe vrolijk, krachtig en zonnig wil je het hebben. Alleen al van de kleur krijg je zin in de lente. De nieuwe geurcollectie L.12.12 is een ode aan de beroemde mannenmode van de jaren twintig toen René Lacoste het beroemde shirt L.12.12 ontwierp.

image

De Lacoste L.12.12 Jaune

De nieuwe geur van Lacoste L.12.12 Jaune staat voor optimisme en vrolijkheid. De kleur staat voor een natuurlijke kracht iets wat helemaal de trend van 2015 gaat worden. De natuurlijk kracht draag je uit door overdaad te mijden, geen spierballenvertoon. Nee in 2015 komt de kracht van de man uit een zijn zachte kant kapsels en kleding en nu ook de geuren worden daar op aangepast. Eau De Lacoste L.12.12 is een natuurlijke en fruitige geur waarmee je met een frisse start aan een nieuw jaar kan beginnen.

image

Lacoste L.12.12 Jaune geurnotitie

De geur is heel fris en heeft veel citrus van grapefruit en groene appel in zich. De kracht komt van peper en tonica deze maken de geur eigen en excentriek, dit vind ik altijd erg belangrijk voor een geur. In de basis van de Lacoste L.12.12 Jaune komen geurtonen van koriander, cipressen, vertiver en amber naar voor die de geur juist heel kruidig maken. Het kruidige in combinatie met het citrus van de grapefruit geven deze geur is heel bijzonders. Voor mij een blijvertje.

Wil jij deze geur ook proberen hij is verkrijgbaar in 50ml. voor €54,-, 100ml. voor €69,- en wanneer je geen genoeg kan krijgen van deze geur hebben ze een speciale editie van 175ml. voor €87,-.

creative packshot

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik vind het wel best een prijzig geurtje, maar wel een mooie verpakking 🙂

    Dus dit is wel zo’n geurtje waarschijnlijk dat perfect is om cadeau te doen, want hoe lekker sommige goedkope geurtjes ook ruiken echt geschikt als cadeau zijn die inderdaad niet.

Written by Jan Willem Huffmeijer