MuziekMuziek

Mannen ondergoed is echt wel belangrijk: B4men win-actie

Jan Willem Huffmeijer in Boxer voor Directondergoed

Ik heb op de blog al vaker aandacht besteed aan mannen ondergoed. Iets wat ik heel belangrijk vind. Net zoals voor vrouwen voel je je als man ook echt lekkerder wanneer je goed ondergoed draagt. Lekker oppervlakkig?Echt niet…. en in dit geval zeker niet niet oppervlakkig 😉

Mannen ondergoed is net zo belangrijk als lingerie

Dat vrouwen aandacht besteden aan een mooi lingerie setje vinden wij mannen heel belangrijk. Je wilt immers geen geweldig voorspel hebben en op het moment dat de kleren uitgaan een vieze ouwe oma onderbroek aantreffen….toch? Nou dat geldt ook voor de tegenpartij! Wat als jij daar staat met een vieze uitgelubberde boxer met Disney figuren. Toch ook niet heel erg sexy! Daarom is goed ondergoed zo belangrijk! Whahaha en ook als je getrouwd bent en misschien allang die heftige sexy avonden kwijt bent. Ik zou zeggen dan is het juist heel belangrijk! Je wilt het immers toch juist een beetje spannend en sexy houden.

Mijn mannen ondergoed van Directondergoed

Soms is het best lastig om het juiste mannen ondergoed te vinden. Gelukkig is internet daar een heel handig medium voor. Zo heb ik voor deze post een toffe samenwerking met Directondergoed. Door deze samenwerking mag ik ook één van jullie blij maken met een setje boxers van mijn keuze. Ik heb de site aardig doorgespit, op zoek naar de meest te gekke boxers. Best lastig met zoveel keus 😉 Ik kwam uit op 4 te gekke boxers van Muchachomalo. Dit zeggen zij over deze boxers:

Muchachomalo 4-pack boxershorts Genderless. Body, nature, mind en spirit komen allemaal samen in dit multipack boxershorts van Muchachomalo. Met comfortabele elastieken taillebanden voorzien van het merklogo. Deze prints staan voor het vervagen van typische rolverdelingen en doen geslachtslijnen compleet vervagen. Een 4-pack boxershort waar je mee opvalt.

Jan Willem met 4 keer een verschillende boxer van Muchachomalo
  • Kleur: Blauw, rood, zwart, wit
  • Model: Normale nauwsluitend
  • Materiaal: 95% katoen, 5% elastane
$ boxers gedragen door Jan Willem

Win-actie B4men en Directondergoed

Ik heb ook voor één van jullie een 2-pack van Munchachomalo boxers. Hoe cool is dat!! Dit is wat je ervoor moet doen om kans te maken op deze boxers:

  • Volg B4men op Facebook
  • Like het bericht over deze post
  • Tag iemand waarvan je weet dat hij wel een paar “nette” boxers kan gebruiken.

De winnaar……

De winnaar van de twee Munchachomalo boxers is geworden:

  • Dwight Schalkwijk

De winnaar zal zondag 24 februari bekend worden gemaakt in dit artikel. Ik zal vervolgens contact opnemen voor de verdere afhandeling.

Jan Willem in samenwerking met Directondergoed
Jan Willem met een blauwe Muchachomalo boxer
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer