MuziekMuziek

Davidoff Cool Water en Scott Eastwood

Wie kent de bekende geur Davidoff Cool Water niet??? Precies, ik denk dat iedereen het luchtje ooit wel gekocht heeft, of het in ieder geval bij naam kent.

Deze zomer heeft Davidoff Cool Water een nieuw gezicht, namelijk Scott Eastwood! Wie??? Die ken ik niet!! Nou, ik moet eerlijk bekennen, ik ook niet!! De naam Eastwood ken ik wel, dus ik ben gaan googelen en inderdaad het is de zoon van!! (Clint Eastwood)

Cool-Water-Man-816x983
Davidoff Cool Water

 

Scott Eastwood is een Amerikaans acteur en heeft in meer dan 20 speelfilms gespeeld. “Fury” is zijn meest recente film, deze draaide in oktober 2014 in de bioscoop en hij speelde hierin samen met Brad Pitt en Shia LaBeouf.(toch niet de minste namen) Tevens heeft Scott zijn eerste hoofdrol in “The Longest Ride” afgerond. Dit is een film gebaseerd op de bestseller van Nicholas Sparks, de auteur van The Notebook en wordt 10 april dit jaar wereldwijd uitgebracht.

Scott Eastwood,  is geboren en opgegroeid aan de Californische en Hawaiaanse kust. Hij is een liefhebber van de oceaan en is een gepassioneerd surfer, die het grootste deel van zijn vrije tijd buiten doorbrengt. In de films “The Perfect Wave” en “Dawn Patrol”, waar hij een surfer speelde, voerde hij trots zijn stunts zelf uit. Steve Mormoris, Coty Chief Marketing Officer Fragrances, zegt over de keuze om voor Scott Eastwood te kiezen: “Scott Eastwood is een opkomende ster in Hollywood, die zich altijd heeft ingezet voor de oceaan en de natuur. Hij vertegenwoordigt een nieuw type man. Eastwood hoort bij de nieuwe generatie mannen die graag buiten zijn, avontuurlijk ingesteld zijn en die geven om het milieu maar die zichzelf niet al te serieus nemen. Hij belichaamt echt de spirit van Davidoff Cool Water.

Scott zegt zelf: “De oceaan maakt, al zolang ik me kan herinneren, een belangrijk deel uit van mijn leven en ik ben er trots op dat ik het gezicht van de geur wordt die synoniem is aan deze lifestyle”.

Ik denk dat veel vrouwen helemaal zullen wegzwijmelen bij het nieuwe gezicht van Davidoff!

Hierbij alvast een voorproefje:

davidoff cool water
Scott Eastwood, voor Davidoff Cool Water 
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer