MuziekMuziek

Rituals Urban Samurai, de nieuwe mannen collectie.

rituals-logo_2

De nieuwe mannen lijn van Rituals Urban Samurai kreeg ik 2 weken geleden binnen. Ik heb de producten van Rituals altijd al super lekker gevonden, ook het verhaal en de beleving achter de producten die Rituals meegeeft zijn bijzonder. Ik kan dat altijd wel waarderen wanneer een merk voor meer staat. Ik ben zeker niet de enige, want menig man heeft wel iets van Rituals in zijn badkamer staan.

rituals 1
Rituals Urban Samurai, de nieuwe mannen collectie.

De Rituals Urban Samurai lijn

De nieuwe collectie Rituals Urban Samurai is gebaseerd op de aandacht en perfectie van de Japanse Samoeraikrijgers. Deze krijgers verzorgden zichzelf tot in de perfectie voordat zij ten strijden trokken. Een geweldig uiterlijk maakt je niet onoverwinnelijk, maar een goed verzorgingsritueel geeft de juiste mindset en zelfvertrouwen om te kunnen strijden. Vooral die mindset is erg belangrijk, je moet het zien als een vorm van meditatie. De producten van de Rituals Urban Samurai lijn geven jou ook de mogelijkheid om in de juiste mindset te komen voordat jij ten strijden trekt 😉 De huid van de hedendaagse man heeft veel te verduren en een goede verzorging is dus erg belangrijk. De ingrediënten die zijn gebruikt in de Rituals Urban Samurai collectie, denk aan tijgergras, ginseng en organische bamboe die zorgen voor deze belangrijke verzorging.

DSC07118
Rituals Urban Samurai, de nieuwe mannen collectie.

De Rituals Urban Samurai producten die ik mocht testen

Energising  Face Balm: Deze gezichtscrème is voor mij de beste die zij hebben. Hij ruikt super lekker, ik vind het moeilijk om de geur goed te omschrijven. Hij is fris, stoer, en kruidig tegelijk en heel belangrijk hij blijft lekker ruiken op de huid. Hij is qua geur ook niet te overheersend zodat je jou parfum niet meer ruikt. Ook trekt hij snel in en voelt niet vet aan. Aanrader!!

DSC07636
Rituals Urban Samurai Energising Face Balm

Face Scrub & Wash: Een lekkere scrum die de huid goed reinigt en verfrist. Zelf zien zij het als een goede voorbereiding voor een scheerbeurt, ik zie dat echter anders. Scrubben is best een heftige behandeling voor je huid, scheren is dit ook en ik zou persoonlijk niet twee van dit soort behandelingen na elkaar doen.

DSC07629
Rituals Urban Samurai Face Scrub & Wash

Shaving Cream: Een lekker scheercrème die jou de juiste basis geeft voor een goed scheerbehandeling. Deze scheercrème is op te brengen met de hand en met de kwast.

DSC07120
Rituals Urban Samurai Shaving Cream

Shave Repair: Deze lekkere after shave lotion verkoelt de huid en geeft de huid de juiste voeding om goed te kunnen herstellen van de scheerbehandeling. De lotion ruikt erg lekker en trekt snel in de huid.

DSC07126
Rituals Urban Samurai Shave Repair

Kortom deze nieuwe lijn van Rituals Urban Samurai collectie is een erg lekker. Ik kan hem zeker iedereen aanraden.

rituals
Rituals Urban Samurai, de nieuwe mannen collectie.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer