MuziekMuziek

Rituals Dragon, heerlijk douchen.

Rituals.

download

 

Soms heb je van die producten die geen introductie nodig hebben Rituals is er zo één!! Rituals kent bijna iedereen wel. Rituals heeft voor heel veel kleine momenten een product om dat kleine Ritueel net even bijzonder te maken. Ik kreeg van een pr bureau een aantal producten van Rituals opgestuurd om zelf te ervaren wat deze producten met en voor je doen.

Rituals The story of Tatsu.

images (3)

De Dragonlijn van Rituals is speciaal voor mannen en oogt al stoer. Ik vind het uiterlijk van een product altijd erg belangrijk, simpelweg omdat het toch in het zicht komt te staan en je er dus vaak naar kijkt. De donkerblauwe kleur geeft samen met de lichteblauwe draak een mystieke uitstraling. De geuren van beide producten zijn nagenoeg hetzelfde maar bijzonder lekker. De houttonen in deze geur maken het heel mannelijk. Waar tonen van hout soms een beetje muffig kunnen worden is dit hier absoluut niet het geval, de geur is juist erg fris.

DSC02350

Om mee te beginnen onder de douche Dragon Mud.

Dragon Mud is een vulkanische klei die je huid verzorgt, reinigt en de dode huid verwijdert. Je schrikt wel even wanneer je dit op je huid moet smeren, Mud is ook echt Mud hahaha. Het is een echte scrub met stukjes klei en bamboo, wat een heerlijk zachte en verzorgde huid oplevert. De geur is super. Deze scrub is voor mij een van de beste die ik tot  u toe heb gebruikt.

DSC02365

DSC02369

 

De volgende stap is het wassen onder de douche met de Foaming Shower gel sensation.

Dit is ook weer zo’n super gaaf product. Echt briljant hoe je eerst met een hand vol gel staat om het vervolgens te zien transformeren in een geweldig schuim. Dit soort dingen maken douchen tot een beleving. Deze gel heeft ook weer die  lekkere geur van bamboo en cederhout. Al tijdens het douchen voel je dat je huid zacht en echt super verzorgt voelt. Geen droge of trekkerige huid na het douchen met de producten van Rituals dus.

DSC02357

DSC02362

Kortom een geweldige douche ervaring en een heerlijke en zacht huid als eind resultaat.

Meer info over Rituals klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer