MuziekMuziek

Weleda voor de man review en winactie!

Natuurlijk verzorg ik mijn huid goed!

Het verzorgen van je huid is echt niet alleen maar een vrouwending! Het is als man ook erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Helaas ben ik gezegend met een lastige huid die vaak erg droog is. Ik ben helaas niet de enige, veel mannen hebben problemen met hun huid. Hun huid kan net zoals bij mij droog zijn, maar ook onrustig of juist vettig. Maar met de juiste verzorging kun je hier veel tegen doen. Daarom is het kiezen van de juiste producten een pré.

Kies de juiste producten voor de beste huidverzorging

Naar de winkel rennen om een crèmetje te halen kunnen we allemaal. Het is juist belangrijk dat je bewust bent van wat je op je huid smeert. Er zijn diverse producten voor verschillende toepassingen en voor verschillende huidtypes. Producten tegen een vette huid moet je niet op een droge huid smeren en vice versa. Ook kan je eens kijken welke achtergrond de producten hebben, veel producten hebben een chemische achtergrond, terwijl andere producten juist van natuurlijk ingrediënten zijn gemaakt. Kies bewust het juiste product voor jouw gezicht…niet onbelangrijk lijkt mij!

P8110407

Review verzorging voor mannen van Weleda

Ik heb als kind op de vrije school gezeten en ben dus een beetje in de alternatieve hoek opgevoed. Weleda is een merk wat daar wel in past, dus het is voor mij geen onbekende naam. Door deze achtergrond is Weleda een merk geworden waarmee ik mijzelf niet zo snel mee zou associëren. Ook ik heb vooroordelen (niets menselijk is mij vreemd). Nu kreeg ik pas de mogelijkheid om de verzorgingslijn voor mannen te reviewen en ik moet zeggen dat ik echt wel te spreken ben over deze producten. Allereerst had ik nooit verwacht dat Weleda een echte specifieke mannenlijn zou hebben, super tof dat zij in ons willen investeren. De producten van Weleda zijn op 100% natuurlijke basis en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen.

P8110415

Weleda verzorging voor mannen

Dit zijn de producten die ik van Weleda heb mogen testen:

Scheercrème: Het is een rijke scheercrème, die is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals natuurlijke stearine, glycerine, olijfolie en kokosvet. Dit maakt dat de crème niet een heel schimmig effect zal hebben. Dit is wel iets meer wanneer je de crème opbrengt met de kwast in plaats van met je vingers. De Weleda Scheercrème ruikt erg lekker en fris, maar belangrijker hij voelt heel erg zacht aan. Zeep kan soms de neiging hebben de huid wat uit te drogen en deze crème verzorgt juist de huid.

P8110424 P8110426

Aftershave Balsem: Iets wat ik heel erg mooi vind van deze balsem, is de verpakking! Weleda heeft gekozen voor een mooie glazen verpakking, dit geeft echt een bijzondere uitstraling. Gelukkig is het niet het enige waar ik van onder de indruk was. De Aftershave Balsem is fijn in het gebruik, door het speciaal doseer dopje gebruik je nooit te veel. De balsem voelt direct na het aanbrengen verkoelend aan en geeft de huid de rust en voeding die het nodig heeft na het scheren. De geur is een mix van kruiden en frisheid.

P8110444 P8110448

Hydraterende Crème voor de Man: Dit is een crème die je zowel als dag en/of nacht crème kan gebruiken. Naast een hele goede verzorger, is de crème door ingrediënten als bijenwas en carnaubawas ook een hele goede huidbeschermer. De crème legt een soort laagje op je huid, zonder dat dit vervelend is en dit laagje beschermt je huid overdag. Was je gezicht schoon s’avonds en breng een dun laagje aan om je huid optimaal te verzorgen. De geur sluit mooi aan op de geur van de balsem, dus deze zijn goed samen te gebruiken. Waar sommige crèmes soms de neiging hebben om op mijn huid wat muf te gaan ruiken, blijft deze juist fris en lekker.

P8110437 P8110440

Douchegel: Deze activerende douchegel bevat geen zeep, dat is belangrijk voor mannen met een droge huid en dus ideaal voor mij.  De gel heeft een erg frisse geur, wat zeker in de ochtend zorgt voor een heldere geest.

P8110416 P8110422

De producten van Weleda hebben mij  bewezen dat vooroordelen meestal op niets zijn gebaseerd en het je meer beperkt dan dat het je helpt. Wil jij deze producten zelf eens proberen lees dan snel verder hoe jij ook deze productenlijn van Weleda voor mannen kan winnen.

Win de verzorgingslijn voor mannen van Weleda

Ik heb de mogelijkheid gekregen om deze lijn te mogen testen en om een lijn te mogen verloten onder mijn lezers. Wat moet je hiervoor doen?

  • Like het artikel van Weleda op de B4men Facebookpagina en deel het bericht op jouw tijdlijn.
  • Vertel op Facebook welke natuurlijke ingrediënten er in de scheerzeep zitten.
  • Winnaar krijgt donderdag 18 aug. bericht.

Wie weet kan jij binnenkort ook aan de slag met deze producten!

P8110407

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Super zeg… Dat klinkt veelbelovend! Ik doe graag mee voor mijn mannetje, die altijd mijn favoriete weleda producten gebruikt! 😉 Zal top zijn om hem met deze set te verrassen! 😉 & natuurlijk erg benieuwd naar deze mannen’lijn’
    Groetje Ilsiee

Written by Jan Willem Huffmeijer