MuziekMuziek

Alle baarddragers opgelet!!

Altijd al naar een te gekke voorstelling gewild??? En helemaal gratis??? En ook nog voor een goed doel??? Dacht ik ook!!!

B4men.nl steunt deze te gekke actie van mijn collega’s van debaard.nl en de voorstelling van Boom Chicago.

boomchicago

Wat is er aan de hand?

Boom Chicago heeft een nieuw thema genaamd ‘what’s up with those beards? Tja, dat vraagt om actie en die komt er. Op de avond van 26 maart 2014 worden alle baarddragers gevraagd mee te helpen om een wereldrecord poging te doen. Dit gebeurt bij de premiere van Boom Chicago en is in samenwerking met het KWF zei vragen een stuk awareness in de strijd tegen kanker. Kortom een super actie waar iedere baarddrager bij moet zijn wanneer hij in de gelegenheid is.

Dit kan je verwachten:

Naast de recordpoging zal er ook een heuse beardcontest zijn, waar debaard.nl uiteraard in de jury zal zitten en krijgen jullie allemaal kaartjes voor de preview van deze nieuwste show van Boom Chicago. Hoe vet zou het zijn als we het KWF met onze recordpoging kunnen helpen?!

HET PROGRAMMA OP WOENSDAG 26 MAART

  • Je wordt om 18:00 ontvangen door de echte debaard.nl Beard Bitches, die de lengte van je baard opmeten voordat je naar binnen kunt. Een stoppelbaardje is niet genoeg!
  • Een DJ draait een lekker deuntje in Bar117 waar de Jaegerettes je een gratis shotje Jaegermeister aanbieden.
  • Om 18:30 maken ze van jou en 499 mannen in de theaterzaal een 360Graden foto om de recordpoging vast te leggen voor het nageslacht.
  • Vervolgens worden twee prijzen uitgereikt aan de most creative Beard en de longest Beard. De specialisten van debaard.nl zullen dit onderdeel jureren.
  • De winnaars krijgen een Vip arrangement voor de première van What’s Up with Those Beards op 31 maart, ze mogen 1 jaar gratis naar Boom Chicago en Boom Chicago zal in naam van de winnaars Sta op Tegen Kanker een jaar lang steunen als donateur.
  • Alle deelnemers ontvangen een gratis kaartje voor de preview van Boom Chicago’s nieuwe show What’s Up with Those Beards op 26, 27, 28 of 29 maart en een goedgevulde goody bag.

Voor meer informatie en de noodzakelijke inschrijving willen we je graag verwijzen naar deze pagina of meld je aan via  boomchicago.nl/WHATS-UP-WITH-THOSE-BEARDS/

Er wordt op jullie komst gerekend, schrijf je in en be part of the movement!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer