Review Mud & More scheren zonder mes.

Scheren zonder mes?? ja met Mud & More scheer je niet maar  onthaar je je lichaam met modder.

De meeste mensen weten wel van het bestaan van onharingspasta’s maar weinige hebben het gebruikt. Veel zijn bang voor het gebruik en durven het uiteindelijk niet te gebruiken. Ook de geur houdt veel mensen tegen in het gebruik van ontharingspasta’s. Mud & More is speciaal ontwikkeld om hier het tegendeel in te bewijzen. Natuurlijk heb ik dit voor jullie uitgebreid getest.

Review:

Ik moest wel even wennen aan het idee om met modder mijn lichaam te gaan ontharen. Maar het valt alles mee!! Het eerste wat mij opviel is de kou, de Mud en More voelt erg koud…. dit is niet onprettig hoor. Ook de geur viel mij mee, in het begin ruikt het fris en lekker, je merkt dat naarmate het product langer op de huid zit dat de geur veranderd. Als het product gaat werken veranderd ook de geur en hoe goed ze hebben geprobeerd de vieze geur te verbloemen dat lukt ze toch niet helemaal. Echt heel hinderlijk vind ik het echter niet. Eigenlijk van het moment dat je de modder op je huid smeert voel je dat het werkt. Het is niet pijnlijk, het wordt wat warm naarmate het langer op de huid zit.

Het resultaat:

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik geen 100% resultaat behaalde, niet alle haren werden verwijderd. Op sommige plaatsen op de huid (schaamstreek) durfde ik het ook echt niet langer dan dat aangeven staat te laten zitten. Dit vond ik wel jammer. Het resultaat werd keer op keer wel beter. Het haar blijf wel langer weg dan wanneer je het zou scheren!! zeker een plus punt.

Samenvatting:

Ik vind het een leuk product wat ik zeker kan aanraden wanneer je niet graag met een scheermes wilt scheren. Voor het gedoe van het scheren is dit niet een alternatief, ik vind ook dit best wel wat gedoe geven. Als je veel haar op je lichaam hebt is het wel een goed product, het vermindert keer op keer het aantal haren dat weer terug komt. Mud & More kopen klik hier

Voor meer informatie ga hier naar de website.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer