MuziekMuziek

Oral B black 7000 review

Deze Oral B 7000 is door B4men eens op de proef gesteld. Uiteraard heb ik hier een review van gemaakt.Oral-B Black 7000 - solo

De Oral B 7000 ziet er geweldig uit. Superstoer en zeer mannelijk, de combinatie met zwart en zilver is erg mooi. Beetje jammer is het wel dat er geen zwarte borstels zijn!! Heb je een hele mooie zwarte body en krijg je er een wit borsteltje bij. Snap het wel, maar toch… Beetje jammer. Verder zien ook de accessoires er netjes en verzorgd uit

Het gebruik:

– Het gewicht van deze tandenborstel is erg prettig. Hij ligt super in de hand en is niet te zwaar of juiste te licht. Ikzelf had alleen de aan en uitknop omgeruild met de knop waarmee je de opties bediend. Nu gebeurt het nog wel eens dat ik op de verkeerde knop druk.

– Wat me ook erg opvalt is het geluid van deze Oral B, echt heel zachtjes is hij niet. Mijn vorige tandenborstel is duidelijk een stuk stiller. Uiteindelijk went het snel.

– Het allerbelangrijkste zijn de prestaties en die is echt heel goed!! Ik heb hem goed kunnen vergelijken met mijn oude elektrische tandenborstel, je kan goed merken dat er in een paar jaar toch een hoop isvveranderd. De Oral B poetst Super en hij maakt voelbaar heel goed schoon. De verschillende opties zijn ook erg handig en duidelijk.

Oral-B Black 7000 - 2

Kortom deze Oral B is erg prettig en makkelijk in het gebruik, maar de prijs is daar ook naar, met bijna € 200 is hij niet goedkoop.
0. tandenborstel

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer