MuziekMuziek

Film tip: The Hobbit, The battle of the Five Armies.

Film en series recensies / reviews

FilmTip!! The Hobbit, The battle of the Five Armies.

Deze keer even geen haar, baard of fashion artikel. Deze keer een filmtip die ik je niet wil onthouden. Lifestyle draait om ontspanning, even weg kunnen uit de dagelijkse sleur. Soms met een heerlijke maaltijd of een goed glas whisky, ja ik kan zelfs goed ontspannen tijden het shoppen. Dus een film tip is zeker iets wat ik vind kunnen passen op de site. Ik heb al eens eerder wat tips gegeven. Dat waren meer actie films, deze keer een film niet zonder actie (waanzinnige actie!!) maar van een heel ander kaliber. The Hobbit, The battle of the Five Armies. Deze film heeft alles wat voor mij een film goed maakt!! Het zijn vervolgen maar tot nu toe stellen ze geen van alle teleur. Ook deze trailer ziet er weer super spectaculair uit, goed camera werk, mooi acteerwerk en geweldige muziek die je vast pakt.

The saga of Middle-Earth gaat verder.

Het laatste deel van de trilogie is een feit. De trailer van The Hobbit, The battle of the Five Armies zoals jullie hebben kunnen zien is heftig en spannend. Alles komt in dit deel bij elkaar en tot een climax. De oorlog tussen de hebzuchtige Thorin (Richard Armitage) en zijn Dwergen enerzijds en de Mensen en Elfen anderzijds. Ook het verhaal van Gandalf (Sir Ian McKellen) in Dol Guldur gaat naar zijn hoogte punt toe, waardoor ook de wrede Orcs en Goblins van zich laten horen. Middle-Earth is het toneel van strijd en oorlog. Zelfs Bilbo Baggins (Martin Freeman) lijkt somberder dan ooit ter voren. Kortom er ontpopt zich een spannend maar vooral een heftig einde van The Hobbit trilogie. Vanaf december 2014 in de bioscoop.

HBFA_1Sht_Tsr-720x1066
The Hobbit, The battle of the Five Armies by b4men.nl

De muziek van The Hobbit, The battle of the Five Armies.

De muziek onder de trailer van The Hobbit, The battle of the Five Armies is voor de fans onder ons al bekend. Het is het nummer wat Pippin zingt in het laatste deel van de Lord of the Rings trilogie. Ik vind alle muziek onder deze twee trilogieën bijzonder maar dit nummer heeft heel veel emotie en zorgt ervoor dat je gelijk wordt gegrepen en in de film wordt gezogen. Daarom ook het nummer nog even bijgevoegd.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer