MuziekMuziek

Remington Vacuum voor baard en body. Review door B4men.nl

Remington heeft weer een nieuwe trimmer met een paar slimme technieken.

 

DSC03788
Remington Vacuum, Review by B4men.nl

 

Ik kreeg deze trimmer nu twee weken geleden binnen en heb hem dus uitgebreid voor jullie kunnen testen. Maar eerst even de naam Vacuum…..wat moet je daar nou bij voorstellen??!! Dat is tenminste het eerste wat ik dacht. Het antwoord is echter heel simpel het gaat om een nieuwe doordachte techniek die vraagt om meer uitleg. Een tondeuse, trimmer of scheerapparaat wordt altijd aangedreven door een motortje wat draait en zo de scheerkop aanstuurt. Nu hebben ze bij Remington gedacht waarom hier niet iets mee doen…..en het geen wat ze hebben bedacht is geniaal!! De motor drijft een schoelje aan wat voor zuigkracht zorgt, met deze zuigkracht worden de afgeschoren haren opgezogen en heb jij dus een schonen badkamer!! Het allerbelangrijkste zou ik nog bijna vergeten die schonen badkamer zorgt voor een happy girlfriend….tja en blijde vrouwen…hahahaha.

 

DSC03810
Remington Vacuum, Review by B4men.nl

De Review van de Remington Vacuum

Ik ga deze review splitsen eerst zal ik naar het apparaat zelf kijken om later op mijn eigen baard de werkzaamheid van het Vacuum-systeem te testen.

De Remington Vacuum, op het zicht een mooi maar wel wat groot apparaat. Hij ligt goed in de hand en is daardoor makkelijk in het gebruik. Ook het wisselen van de verschillende scheerkoppen gaat makkelijk en voelt solide. De blauwe accenten zijn van hard plastic en doorzichtig. Door dat het doorzichtig is krijg het wel een beetje goedkope uitstraling……dat vind ik wel jammer. De Remington is dus voor mij een prima apparaat die voor de prijs van € 59.99 zeker niet teleur zal stellen.

DSC03792
Remington Vacuum, Review by B4men.nl

Het scheren met de Remington Vacuum, Kijk het kan er natuurlijk wel mooi uitzien maar werkt het ook……??!! Ik heb dit systeem eens goed onder de loep voor jullie genomen. Ik zal gelijk met de deur in huis vallen, ik ben blij verrast over de prestaties van de Remington. Het Scheren en trimmen doet ie echt niet verkeerd!! Maar uiteindelijk draait het om het Vacuum-Systeem. Ook het systeem werkt goed en zuigt veel haren af. Ik maak wel de kanttekening erbij dat hoe kleiner de kop hoe beter hij werkt, ook als de baard haren erg lang zijn hebben ze meer kracht om wat verder weg te springen. Ik vind dat dus geen probleem en dat kan je ook niet verwachten. Het is dus wel belangrijk om daar aan te denken……het is dus niet een 100% scoren in het afzuigen.

DSC03801
Remington Vacuum, Review by B4men.nl

Conclusie:

Een goed apparaat met een leuk en doordacht systeem wat goede prestaties levert! De prijs € 59,99 is dus zeker niet te veel.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer