MuziekMuziek

Autoreview: de nieuwe Ranger Rover Evoque 2019

Jan Willem Huffmeijer met de nieuwe Range Rover Evoque

De nieuwe Range Rover Evoque 2019. Voor mijn blog heb ik weer een toffe autoreview mogen doen. Deze keer kreeg ik de nieuwe Range Rover Evoque onder mijn billen geschoven. Super leuk om deze weer aan jullie te mogen voorstellen. Ik zal mijn kritische blik eens werpen over deze mooie nieuwe auto.

De nieuwe Range Rover Evoque

De Evoque is toch helemaal niet nieuw? Dat klopt! De naam is inderdaad niet nieuw! Evoque is alweer een aantal jaar het hippe “instap” model van Range Rover. Met de komst van de Range Rover Velar werd het tijd om de hippe Evoque nog hipper te maken. Vooral het uiterlijk is enorm onder handen genomen. Ik persoonlijk vind het een geslaagde make-over. De vernieuwde versie is een heel stuk mannelijker geworden. De Evoque was toch een beetje de chique boodschappenauto van de vrouw. Nu is hij dit stempel wel een beetje kwijt. Hopelijk rijdt de auto net zo lekker als dat hij eruit ziet.

De nieuwe Evoque een week bij ons

De nieuwe versie die wij hebben gereden was de New Range Rover Evoque P250 MHEV. Een zeer uitgerust model met een prijskaartje van € 93.268,-. Een mooie auto met een dikke prijs maar goed, dat past wel bij de uitstraling van de auto. Een Range Rover rijd je niet zomaar, onderstreept jouw succes. Wij als gezin kunnen ons prima vinden in de Evoque. Er is veel ruimte in deze kleinste telg. De vorige Evoque was voor mij een klein beetje een teleurstelling. Dit kwam ook doordat wij iets te hoge verwachtingen hadden. Nu waren onze verwachtingen minder hoog. Over de auto ben ik daardoor wel iets kritischer dan anders. Hij moet natuurlijk wel verbeterd zijn! Gelukkig dat is hij wel. De New Range Rover Evoque is een veel betere auto dan het vorige model. Toch moet ik heel eerlijk zeggen dat hij rijdend mij nog niet helemaal heeft kunnen overtuigen.

Een week rijden met de Evoque

Ik heb de Evoque een week gereden en er is ten opzichte van het vorige model veel verbeterd. Rijdend is hij een stuk vlotter en beter is balans. Toch merk ik dat de auto echt geen bochtenmonster is. Hij heeft namelijk erg de neiging om wat over te hellen. Dit zorgt ervoor dat je met minder vertrouwen de auto een bocht in stuurt. Het gekke is dat je met hobbels helemaal niet het gevoel hebt dat de auto “losjes” is geveerd. Oké, dat was de kritische noot. Verder is de auto namelijk echt wel heel erg prettig. Zeker Marie Louise kon zich goed vinden in de Evoque, zij is er dan ook veel mee op pad geweest.

Het uiterlijk van de Range Rover Evoque

De New Evoque is uiterlijk echt heel veel verbeterd. Ik vind de details zoals het intrekken van de deurhendels echt heel tof. Ook de verschillende kleur accenten in de grill en aan de zijkant van de auto vind ik erg mooi. Het zijn de details die auto echt iets bijzonders geven. Dit mag dan natuurlijk ook wel met dit prijskaartje. De nieuwe Range Rover Evoque heeft ons verrast door zijn nieuwe uiterlijk. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt? Laat het mij weten op de B4men Facebookpagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer