Qnoop Sokken, net even andere sokken.

Niet zo lang geleden kreeg ik een vraag of ik in contact wilde komen met Dirk Vis. Die naam zegt jou waarschijnlijk net zoveel als mij. Dirk Vis is de bedenker en eigenaar van het Sokken merk Qnoop. Ik krijg best veel van dit soort aanvragen en ik kan helaas niet naar iedere startende ondernemer toe. Toch was er iets in het verhaal van Dirk wat mij nieuwsgierigheid zo had gewekt dat ik besloot een afspraak te maken.

DSC01773

De wereld van de sokken

Sokken zijn inmiddels echt wel een fashion statement geworden. Nu de meeste mannen zich steeds modieuzer durven te kleden, wordt het steeds moeilijker om je meer te onderscheiden. Het komt dan echt aan op details! De meeste mannen zullen dit doen door een sieraad te dragen, denk aan een ketting of armbanden. Een subtiel, maar heel belangrijk detail, vind ik is de sok. Ik heb hier al vaker over geschreven en het kan je outfit echt enorm upgraden!!

DSC01774 DSC01778 DSC01780

De Sokken van Qnoop

Terug naar Qnoop of beter gezegd, terug naar Dirk. Wanneer je wilt gaan ondernemen in iets zo uitgekauwd als een sok dan moet je iets bijzonders hebben. Waar de sok een detail is voor je outfit zijn de sokken van Qnoop in detail juist heel bijzonder. Hoe vaak ben je één van de twee sokken kwijt? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar toen Dirk mij die vraag stelde moest ik lachen en bekennen dat dit inderdaad een probleem is. Het lijkt wel in het huishouden onmogelijk om twee paar sokken voor langere tijd bij elkaar te houden. Daar heeft Drik iets op bedacht, een knoop en een lus aan de sokken. Zo kan je de sokken aan elkaar vast knoppen. Dit kan in de wasmand maar ook tijdens het wassen. Een geniaal idee waarmee je in één klap ook iets bijzonders van sokken kan maken. Natuurlijk is dat een beetje kort door de bocht, de sokken van Qnoop worden geproduceerd in Portugal met bio-katoen. Dit maakt de sok tevens duurzaam en van een hoge kwaliteit. Kortom ik zal er geen sokken om winden, ik ben te spreken over de sokken van Qnoop.

DSC01782 DSC01783

Win sokken van Qnoop

Voor b4men.nl lezers, heb ik een leuke actie. Ik mag onder jullie 10 paar sokken verloten!! Dat kan door op de Facebook van B4men onder dit bericht te vertellen waar de sokken worden geproduceerd en  onder de goede antwoorden worden de sokken verloot! Klik hier voor de Facebook van B4men.nl (vergeet niet te Like’N!!).

DSC01785

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments
  • De sokken worden gemaakt in Portugal.
    Zou handig zijn mijn man kan zijn sokken niet bij elkaar bewaren pfffff en binnenste buiten pfffff groetjes Petra

  • Wat een gave sokken, die worden gemaakt in Portugal. Ik vind ze echt te gek!!

Written by Jan Willem Huffmeijer