MuziekMuziek

Primeur: De geur voor de herfst, POTION FOR MEN ROYAL BLACK

De  nieuwe geur voor de herfst van 2013. Dsquared2 brengt POTION FOR MEN ROYAL BLACK. Een bijzondere en mooie Geur voor mannen. Voor mannen die graag iets anders dragen dan anderen is deze geur een must.

Potion For Men Royal Black

Deze nieuwe geur van Dsquard2 is er een vol magie, intensiteit en mystiek. De geur vind zijn oorsprong in de alchemie. Een magische kust van de Farao’s uit het oude Egypte. De zwarte kleur staat symbool voor de vruchtbare aarde. Deze zwarte aarde ontstond als de Nijl overstroomde en zo de aarde voorbereide voor landbouw.

De zwarte aarde van Royal Black

 Aarde is een van de vier elementen van de alchemitische wereld. De aarde waarin alles groeit en leeft. En zoals je hebt kunnen lezen is deze zwarte aarde van groot belang geweest voor deze geur. De zwarte kleur staat ook voor de Egyptische nachten vol  met geheimen en passie. Nachten van het onbekende, van mysterie en verleiding.

Potion For Men Royal Black de geur

De Geur: Een krachtig parfum met de geurnoten van bergamot, roos en oud. Een heerlijke geur waar je echt mee zal opvallen. Ik persoonlijk vind het een van de beste geuren ever! Bijzonder krachtig en een geur die de hele dag blijft hangen.

Flacon en verwachting

De parfum wordt uitgebracht in een 100 ml. Eau de parfum iets wat heel speciaal is voor een mannen geur.

Naar verwachting zal de parfum 2de week september 2013 in de winkel liggen.

Potion For Men Royal Black

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer