MuziekMuziek

Deze maand de nieuwe geur van David Beckham Classic for men.

David Beckham Classic For Men. Eind juli 2013 wordt de nieuwe geur van David Beckham verwacht. Deze nieuwe geur met de krachtige naam  David Beckham Classic. Zal in menig mannen badkamer op het plankje komen te staan. Iedere man die graag de elegantie en kracht van David Beckham evenaard zou deze geur graag willen dragen.

David Beckham Classic For Men de geur

Het style icoon David Beckham voegt deze nieuwe geur toe aan de reeds grote collectie geuren. Ook deze geur is een geur die heel goed bij hem past. Wie kan beter dan David Beckham zelf vertellen wat style is. Classic For Men is een parfum dat “mannelijkheid en klassieke elegantie” samenbrengt. De parfum is ontwikkeld door Aurelien Guichard. Topnoten zijn frisse citrus aroma’s van gin-tonic, limoen en galbanum. Cipres, nootmuskaat en frisse munt in het hart worden afgerond door de warme houtachtige basis van vetiver, ceder en amber. David Beckham Classic is een houtachtig aromatisch parfum voor mannen.

De Parfumeur van Classic Men

De parfumeur van de David Beckham Classic for men is Aurelien Guichard. Hij omschrijft de geur als  “charismatic masculinity and classic elegance”.

De geur:

Krachtig en ruig gecombineerd met elegantie. Dit zijn de ingrediënten van een top geur. David Beckham hoef je dan ook niets te vertellen over mode. David Beckham maakt geen mode hij is de mode.

  • Top: gin tonic, limoen en galbanum.
  • hart: cypres, nootmuskaat en frisse munt.
  • basis: warm ceder en amber.

David Beckham Classic For Men de flacon  david beckham

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer