GezondheidGezondheid

De zomer geur van Dsquared2 Potion Blue Cadet

Vandaag de Dsquared2 Potion Blue Cadet. Niet is mooier dan het mogen reviewen en voorstellen van mooie geuren. Zeker mooie zomers en zwoele mannen geuren zijn mijn favoriet. Deze geur is daarom echt een aanrader voor de zomers dagen.

 Zomer geur voor mannen Dsquared2 Potion Blue Cadet.

Deze frisse zomer geur van Dsquared2 Potion Blue Cadet heeft alles in zich. Van een frisse ochtend bries tot een sensuele avondlucht. Het speciale elixer wat is toegevoegd aan de geur geeft de energie van de lucht.

De kleur van de Blauwe Cadetten

De blauwe kleur van de parfum doet denken aan de Canadese Cadetten, sereniteit harmonie en kalmte is dan ook wat deze geur typeert.

Dsquared2 Potion Blue Cadet De geur

– top van bergamot, roze pompelmoes en mandarijn

-hart van fir tree hars en blauwe hemlock

Dsquared2 Potion Blue Cadet

Dit is wat Dsquared2 zelf over de geur verteld

“De zoektocht door de mysterieuze wereld gaat verder met Potion for Man Blue Cadet: een nieuw, magisch elixer dat alle magische energie van lucht bevat. Dsquared2 heeft op vakkundige wijze dit geleidingselement getransformeerd tot een frisse, maar tegelijkertijd sensuele geur: het meest vluchtige, onvoorspelbare en moeilijk te grijpen element is getemd en voor het eerst gedistilleerd, omgetoverd tot een geur met lichte en luchtige nuances.”

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer