MuziekMuziek

Dsquared2 brengt Wild dit najaar voor mannen.

Dsquared2-Logo

Dsquared2 staat voor gewaagd en ongeremd. De vorige geur die ik voor Dsquared2 heb mogen reviewen Potion Black (klik hier), was zo’n geur. Heel heftig uitgesproken en zeker geen 13 in een dozijn. Met dit in mijn achterhoofd en kijkend naar de verpakking en de naam Wild kan ik mijn verlangen naar deze geur bijna niet in bedwang houden. Ik moet deze geur ruiken en aan jullie beschrijven.

DSC06741
Dsquared2 Wild review by B4men.nl
DSC06734
Dsquared2 Wild review by B4men.nl

Dsquared2 Wild

Vanaf oktober zal deze nieuwe geur van Dsquared2 Wild in de winkel verkocht worden. De verpakking vind ik al echt heel cool en spreekt mij enorm aan, strakke lijnen en diepe kleuren verder juist heel simpel…echt heel cool! De geur heeft mij ook echt verbaasd, alleen deze keer minder positief. De naam Wild en de verwachting die ik heb bij Dsquared2 zorgde ervoor dat de geur mij erg tegenviel. Vies?? Nee zeker niet!!! Laat ik heel duidelijk zijn het is een geweldig mooie geur. Alleen hij is veel minder uitgesproken dan ik had verwacht. Hij is zelfs een beetje mainstream. Dat is uiteindelijk voor Dsquared2 zelf geen slechte keus. Zij hebben zulke uitgesproken geuren gemaakt, dat mensen het merk misschien niet begrijpen en niet leren kennen. Met een minder heftige geur is de stap naar een meer uitgesproken geur makkelijker te maken en  is het dus best een slimme zet. Ik heb heel vaak verteld dat ik juist erg van de zware en uitgesproken geur hou en daar blijft deze geur wat achter. Hij is zelfs een beetje ‘vrouwelijk’, althans mijn vrouw vindt deze geur echt geweldig en hij staat haar ook veel beter dan mij. Deze geur kan dus ook heel goed door een vrouw gedragen worden, mits je vrouw wel van een stoere geur houdt(hij is namelijk verre van zoet)

DSC06736
Dsquared2 Wild review by B4men.nl

De geur tonen van Dsquared2 Wild

De opening van de geur is fris en heeft iets weg van versheid (denk aan gemaaid gras na een regenbui). De frisse tonen blijven in het parfum en dat maakt hem misschien voor mij minder aantrekkelijk. Wel komen er in het hart wat mooie tonen bij die deze geur wel heel veel diepte geven. De geur is dus zeker niet oppervlakkig!! Tonen van hout, amber en humus geven deze parfum kracht en diepgang.

 

Ik wil nogmaals benadrukken dat ik deze geur absoluut niet slecht vind!! Het is alleen niet mijn geur (hij is nu van mijn vrouw….hahaha). Mannen die een meer frisse maar toch diepe geur zoeken komen deze keer bij Dsquared2 wel goed uit.

ADV SINGLE PAGE

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer