MuziekMuziek

b4men review Potion Royal Black

black Dsquared2 is voor mij de geur van deze herfst!! Ik heb deze geur nu 1 maand in huis en ik moet toegeven dat ik wel even nodig had om te wennen.  Potion is altijd al wel gewaagd geweest maar deze parfum wint het van allemaal. Deze geur draag je niet zomaar, het is zeker geen 13 in een dozijn geur!! Voor  Potion Royal Black heb je zeker lef nodig, want met deze geur loop je weg bij de massa.

Dsquared2 omschrijft  Potion Royal Black als een magische en mystieke geur, dat is hij in mijn ogen zeker. Deze geur is krachtig en heeft een opening van roos en dat is wat je gelijk ruikt. De hoeveelheid roos die op je afkomt is best heftig en zal veel mannen doen afschrikken. De roos geeft een beetje een potpourri idee. Maar geef deze geur even de tijd, na een paar minuten neemt de kracht van de roos wat af en komen de ondertonen naar boven. Het mooie aan deze parfum vind ik dat waar de meeste uitgesproken geuren een beetje oubollig worden deze geur juist fris en excentriek blijft.

Kortom een geweldige geur die zeker op mijn favorietenlijst komt! Deze geur is voor mannen die een parfum durven dragen die niet de hele wereld herkent of draagt. Met deze geur durf je een statement te maken.

blackie

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer