MuziekMuziek

Healthy food uit een snackbar??!! Ja het kan bij SNCKBR in Amsterdam.

Terwijl ik dit aan het schrijven ben, zit ik nog na te genieten en uit te buiken van een avond uiteten gaan bij SNCKBR Amsterdam. Huh? Is dat iets wat ik jullie moet gaan vertellen?? Snacken!! Toch wel, dit is namelijk een snackbar met een knipoog. In deze voormalig snackbar aan de Van Woustraat hebben een stel jonge ondernemers een nieuw concept gelanceerd, namelijk een healthy snackbar. Er zijn inmiddels heel veel restaurants die wel heel erg healthy zijn en bijna vergeten zijn dat eten ook vooral lekker moet zijn. Tijd voor een middenweg. De gerechten zijn allemaal homemade en er wordt altijd gekozen voor gezonde ingrediënten. Geen geraffineerde suikers maar kokosbloesemsuiker, zo hebben ze ook bij ieder gerecht de calorieën op de kaart erbij gezet. Naast heel erg lekker vlees is er ook genoeg keus voor vegetariërs en veganisten. Hahaha, ik kan wel door gaan maar het is lastig een voorstelling te maken zonder de foto’s van wat wij hebben gegeten. Dus eerst even wat foodfoto’s en daarna een review van het restaurant zelf.

image

Eten bij SNCKBR

image
Beginnen doe je natuurlijk met een Gin & Tonic. Ook deze was weer net even anders door de munt erin.

 

 

Voorgerecht

image
Op een broeierige avond is het altijd goed om te beginnen met een ijskoude Gazpacho. Leuk zoals de groenten erin werden geserveerd als een fingerfood.
image
De humus was onweerstaanbaar. Hier kom je voor terug! Zo smaakvol.

Hoofdgerecht

image
Het hoofdgerecht een mooie picanha geserveerd met groente uit het vuistje. Daarnaast een super lekkere burger met kaas en piccalilly.

Nagerecht

image
Het nagerecht is een hartenbreker. Super lekkere homemade brownie van 82% pure cacao. Naast de brownie een bol kardemom ijs en een crunch van granola. Hier werd om gevochten.

Review SNCKBR

Ondanks dat wij hier gingen eten voor de blog waren onze kids meer dan welkom en er werd voor hen zelfs een leuk keuze menu gemaakt. Doordat wij er met de kids gingen eten waren we wat vroeger dan normaal bij SNCKBR (17.30) hierdoor was het nog wat stil. Het gaf ons even de mogelijkheid om met de eigenaar te praten en de zaak eens goed te bekijken. De bediening is gezellig en ook de muziek sprak ons aan. Er was wat kritiek geuit op Iens over de muziek ( haha ja wij checken ook even waar we gaan eten) die zou erg hard en te modern zijn. Te hard was het niet, ik vind het juist gezellig en het geeft een ongedwongen sfeer als de muziek iets harder staat. Daardoor durf je op een normale toon met elkaar te praten zonder te fluisteren. De keuze voor muziek is inderdaad modern, super eindelijk geen getingel van een nietszeggend duintje op een piano….een verademing! SNCKBR is een zaak waar je voor moet vallen, hier ga je graag naar toe of je snapt het concept niet en dan kies je voor iets anders. Ik ga hier zeker snel weer een keer eten en zal het iedereen aanraden het eens te proberen.

image Schermafdruk 2016-06-23 21.42.53

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer