MuziekMuziek

Master & Dynamic MW 60 Wireless Headphones. Design en geluid komen samen! Review B4men

Weet jij nog niet precies wat jij op je lijst met kerstcadeautjes moet hebben staan?? Stress je al de pan uit omdat je nog niet dat super cadeau hebt kunnen vinden? Misschien is deze Master & Dynamic MW 60 Wireless over ear hoofdtelefoon iets voor jou.

Master & Dynamic MW 60 Wireless Headphones

Ik ben een enorme muziekliefhebber en ik hou van mooie gadgets. Deze combinatie maakt dat de Master & Dynamic MW 60 bij mij direct opviel. Het model en design zijn van een bijzondere kwaliteit en hebben een super hippe uitstraling. Ik maak inmiddels heel veel reviews op B4men en ik zie inmiddels een rode draad van een drie eenheid als het om producten gaat. Drie belangrijke pijlers zijn altijd, uitstraling, kwaliteit en prijs. Hoe er binnen deze drie eenheid een verdeling wordt gemaakt is verschillend maar aan de hand hiervan kan je veel producten altijd goed beoordelen. Bij deze Master & Dynamic MW 60 is de kwaliteit van het geluid erg hoog en de uitstraling is ook heel bijzonder, dan kan het niet anders dan dat ze op de pijler prijs consessies hebben moet doen. Dit is zeker het geval, de Master & Dynamic MW 60 heeft namelijk een kostenplaatje van € 599,- (bij Coolblue)!! Dit is fors en het is dus nu aan mij om te kijken of hij dit waard is.

Master & Dynamic MW 60 Het geluid

Die uitstraling is geweldig, dat is wel duidelijk maar om alleen daarvoor nu zoveel geld uit te geven aan een hoofdtelefoon is ook wel overdreven. Het geluid moet ook wel van uitmuntende kwaliteit zijn wil hij de prijs goedmaken. Het geluid is zeker van een goede kwaliteit. Het geluid is vol, warm en ruimtelijk eigenschappen die ik erg kan waarderen. De bass en lage tonen zijn goed en rijk aanwezig. Op ieder volume niveau is het geluid mooi en helder. Op een hoog volume blijven zelfs de hoge tonen goed klinken. Ik heb heel veel verschillende soorten muziek en eigenlijk iedere muziekstijl is prima te beluisteren. Zijn er geen minpuntjes? Niet veel. Het enige kritiekpuntje wat ik zou kunnen bedenken is dat op een laag volume de hoge tonen ietwat wegvallen en dat daar de bassen en lage tonen iets te zwaar aanwezig zijn. Kortom qua geluid een heel dikke voldoende.

Master & Dynamic MW 60 Het draagcomfort

Voor mij is naast het geluid ook het draagcomfort erg belangrijk. Er kan een geweldig geluid uit je hoofdtelefoon komen maar als hij niet lekker zit gaat ie al snel weer af. De Master & Dynamic MW 60 is prettig om te dragen. Ik was even bang dat hij wat puntjes zou laten vallen omdat hij erg zwaar aanvoelt als je hem uit de doos haalt. Tijdens het dragen had ik hier geen last van. Het leer en de balans maken de hoofdtelefoon niet alleen mooi maar ook erg comfortabel. Je oren gaan niet zweten en gloeien en dat voelt wel zo prettig. Toch zit er wel een minpunt voor mij in het dragen. Ik heb een erg klein hoofd en de hoofdtelefoon voelt voor mij wel groot aan. Ik heb soms het idee dat hij wat kleiner moet terwijl die dan op de kleinste stand staat. Hier moet je dus wel even op letten. Wanneer je net als mij een kleiner hoofd hebt is het eerst even passen in de winkel misschien wel handig.

Conclusie van de Master & Dynamic MW 60

De Master & Dynamic MW 60 is een heel erg fijne hoofdtelefoon die op het gebied van geluid en design aan de top zit. Of de prijs van € 599,- passend is voor deze hoofdtelefoon hangt van jouw budget af. Hij is het in mijn ogen echt wel waard maar of jij het ervoor wilt uitgeven is aan jou.

De Dynamic MW 60 Wireless over ear hoofdtelefoon is te koop voor € 599,- bij Coolblue

Specificaties

Merk:Master & Dynamic
Gewicht: 345 gram
Breedte: 20 cm
Hoogte: 18,5 cm
Diepte: 5 cm
Materiaal oorkussens: Leer (skai)
Draagwijze: Hoofdband
Type: Over ear
Klankkast: Gesloten
Inklapbaar ontwerpJa
Draaibare oorschelpen: Ja
Waterbestendig: Nee

Audio

Geluidsweergave: Stereo
Noise cancelling: Nee
Volumebegrenzing: Nee
Frequentiebereik: 5,0 – 25.000,0 Hz
Gevoeligheid: 106 dB
Hi-Res audio: Nee

Connectiviteit

BluetoothJa
Bluetooth-versie: 4.1
Kabel: Bediening, Microfoon, Los te koppelen
Gevlochten huls: Ja
Afstandsbediening op oorschelpen: Ja
Volumeregelaar op oorschelp: Ja
Fysieke knoppen op oorschelp: Ja
Microfoon intern: Ja
Aansluitingen: 3.5 mm mini-jack, 6.3 mm jack
Type jack-aansluiting: 3 ringen (Stereo+Mic/Video TRRS)
Vergulde connectoren: Ja
USB aansluiting: Ja
Type USB-connector: Micro (Type B)
USB Functie: Opladen

Advertisement

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer