MuziekMuziek

Teufel Airy On Ear hoofdtelefoon review.

Jan Willem Huffmeijer met een Teufel Airy Hoofdtelefoon

Ik ben gek van audio en daarom zijn reviews op dit gebied altijd super tof om te doen. Deze keer met een voor mij nieuw merk Teufel Audio met de Teufel Airy. Ik zou niet kunnen leven in een wereld zonder muziek. Ik hecht hier misschien nog wel meer waarde aan dan aan mijn zicht. Muziek kan gemaakt en gebroken worden door een slechte kwaliteit geluid. Dus dit is voor mij misschien wel net zo belangrijk. Een hoofdtelefoon is een geweldige manier om naar muziek te luisteren omdat het heel direct is. Maar dan moet de kwaliteit dus wel top zijn. Hopen dat deze Teufel overeind blijft.

Doos Teufel

Teufel Airy On Ear hoofdtelefoon

Laat ik beginnen bij het begin. De verpakking…waarom dat zou je je misschien wel afvragen. toch valt het gelijk op hoeveel aandacht ze hebben geschonken aan de verpakking. Whaha, dat kan twee dingen betekenen. Of ze hebben een waanzinnig product dat het verdient om in een mooie verpakking te komen, of ze hebben wat te verbergen en verbloemen dit met een mooie verpakking. De Airy is een on ear hoofdtelefoon, wat wil zeggen dat hij niet over maar op je oren zit. Dit maakt hem wat compacter, echter vind ik persoonlijk dat een on ear soms kan irriteren op je oren. Zal wel aan mijn oren liggen..die van mij zijn immers erg groot. Maar goed, dit staat los van mijn review, terug naar de Teufel Airy. Ook de hoofdtelefoon zelf ziet er strak en modern uit. Dit is een hoofdtelefoon waar je ook met een pak of een fashionable outfit prima mee gezien kan worden.

Teufel airy
Airy in wit

Teufel Airy in gebruik en het geluid

Een super toffe feature van de Airy is de volumeknop op de hoofdtelefoon zelf. Deze bedien je doormiddel van draaien. Super handig!! Ik ben niet zo’n held met het bedienen op mijn hoofdtelefoon zelf. Maar draaien lukt zelfs mij erg goed. Hij is te verbinden via bluetooth en hij kan bedraad. Alles aangesloten…. tijd om te gaan luisteren! Mijn muzieksmaak gaat echt alle kanten op, ik heb dus ook alle soorten muziek geluisterd. Wauw, wat een geluid!! Het geluid is ruimtelijk, rijk en vol. De balans in het geluid is heel erg goed gedaan. De bassen maar ook de midden en hoge tonen komen heel erg mooi naar voren. De kwaliteit en aandacht spatten je oren in. Ik heb inmiddels echt heel veel hoofdtelefoons op gehad en deze Teufel Airy kan prima op tegen veel duurdere hoofdtelefoons. Ook bij het langer dragen blijft hij lekker zitten en is het on ear niet heel erg. Mijn oren gaan niet zweten en de randen irriteren niet. Ook boven op mijn hoofd gaat hij niet vervelend zitten. Kortom, het is echt een heel fijne hoofdtelefoon.

accesories Teufel Audio
Accessoires Teufel Audio Airy
Teufel audio

De prijs en verkrijgbaarheid

Ik kende zelf het merk Teufel nog niet. Daarom zou ik je eigenlijk direct naar hen zelf sturen. Zij hebben een mooie website waar de producten te bestellen zijn. De prijs van de Teufel Airy is € 149,- maar dit is hij echt wel waard. Ik schrok wel even van de prijs omdat het best een uitgave is. Maar ben je op zoek naar een hoofdtelefoon, die past bij iedere outfit en een geweldig geluid geeft, dan is dit jouw hoofdtelefoon. De Teufel Airy is verkrijgbaar in wit en zwart op de site. Toch nog even terugkomend op de verpakking….hij is meer dan verdiend en onderstreept de kwaliteit. ?

Jan Willem Huffmeijer review de Teufel
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer