Ben je als man oppervlakkig als je tijd besteed aan je uiterlijk

Ik was van de week een artikel aan het maken waar ik foto’s in moest toevoegen en het viel mij op dat ik de laatste tijd behoorlijk veranderd ben. Mijn baard is een stuk langer geworden en ook mijn kapsel is erg veranderd. Waar ik eerst mijn haar strak droeg, ben ik nu meegegaan in de trend van nu, de ‘natuurlijke look’. Tevens draag ik sinds een paar maanden ook nog eens regelmatig een bril dus is de ‘metamorfose’ helemaal compleet.

DSC04213
Mijn uiterlijk oktober 2015

Mening van andere mensen

Wat ik altijd frappant vind is dat iedereen wel een bepaalde mening over je heeft. Sommige mensen vinden mij met baard leuker, andere juist weer zonder baard, andere met bril en weer andere zonder bril. Zelf heb je het nooit zo door dat je er anders uitziet, ik zie mijzelf elke dag in de spiegel(dat is soms best schrikken), maar wel als je het terug ziet op foto’s. Ik trek mij echter niets aan van wat ‘men’ van mij vind. Ik draag wat IK leuk vind, doe mijn haar hoe IK het wil dragen en wel of geen baard in de mode…het zal me een rotzorg zijn

Mijn uiterlijk mei 2015
Mijn uiterlijk mei 2015 met bril
image
Mijn uiterlijk augustus 2015
State of Art 1
Maart 2015
DSC08496
Februari 2015
image
December 2014

Waarom schrijf je dan wat ik moet volgen qua trends op je blog!!!

Natuurlijk schrijf ik over wat de trends van dit moment zijn, maar ik vraag je niet dit klakkeloos op te volgen. Integendeel, ik vind het belangrijk dat JIJ je goed voelt bij hoe je eruit ziet en jij je zeker voelt bij welke kleding je draagt. Het enige wat ik kan doen is je handvatten geven, wat je er verder mee doet is aan jou!! Ik merk zelf dat ik een stuk zelfverzekerder geworden ben het afgelopen jaar. Dit heb ik allemaal te danken aan mijn blog. Er zijn natuurlijk veel positieve reacties, maar geloof me ik heb ook een hele hoop “shit” over me heen gekregen. Veel mensen vinden mij oppervlakkig omdat ik veel met uiterlijke verzorging en mode bezig ben. Maar ik geloof echt in het feit dat als je er goed en verzorgd uitziet, dat dit bijdraagt aan je zelfverzekerdheid. Ik ben echt heel erg gek van mijn vak (barbier) en van mijn blog, maakt mij dit tot een oppervlakkig persoon??? HELL NO!!!

Foto Schaar
Al 19 jaar barbier en super trots!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer