MuziekMuziek

Nieuwe haarproducten voor mannen van Depot. Vlog B4men hoe je haar te stylen met de Paste

Haarproducten voor mannen, ik zie nog veel te weinig en als ze er al zijn dan missen ze vaak de echte mannelijkheid. De reden hiervoor is simpel, ze worden vaak gekocht door vrouwen. Hoeveel mannen hun vriendin zijn stylingsproducten laten kopen, dat kan echt niet meer. Gelukkig zie je ook in de gemengde kapsalons steeds vaker producten komen die alleen voor mannen zijn bedoelt. Een merk wat voet aan Nederlandse bodem heeft is Depot. Een nieuw merk met een heel uitgebreide lijn aan producten speciaal voor mannen. Tijd om die onder de loep te nemen.

img_1405

Haarproducten voor mannen van Depot

Ik ben zelf barbier en in mijn barbershop verkoop ik natuurlijk veel producten voor mannen. Nu zou ik dus belang kunnen hebben bij de aanprijzing van deze producten. Om dit gelijk uit de lucht te helpen, ik verkoop deze producten NIET in mijn shop. Depot is een nieuw merk op de Nederlandse markt met een complete mannen verzorgingslijn. Producten voor haar, baard en het uiteraard ook met diverse scheerproducten. De producten zien er niet alleen er mooi uit, de geur en niet onbelangrijk de werking, is 100% gericht op mannen. Vandaag review ik de de producten voor het haar.

img_1397

Review van de Depot mannenproducten

Shampoo en Conditioner van Depot: Voor een goede styling van je kapsel is het belangrijk dat het haar schoon en gewassen is. De shampoo van Depot is wat stroperig, maar wel erg fijn in het gebruik. De dikkere shampoo is rijk en wast erg goed schoon. Wees wel voorzichtig, want je hebt de neiging makkelijk te veel te pakken. Dit is zonde van de shampoo en ook voor je portemonnee. De geur van de shampoo is erg prettig. De conditioner is nog even rijker en frisser in geur en werking. Je voelt dat de conditioner werkt op de hoofdhuid en zelfs na het uitspoelen voel je de tinteling nog op je hoofdhuid.

Leave in Conditioner van Depot: Deze is bedoelt voor mannen die heel droog haar hebben en veel extra verzorging nodig hebben. Je kan hem gebruiken als een basis onder je stylingsproduct of alleen als stylingsproduct. Wil je een zo natuurlijk mogelijke look zonder dat je haar gaat pluizen, dan is dit een ideaal product. De geur is ook weer erg lekker en fris.

img_1411

Modelling wax van Depot: Deze wax geeft veel glans zonder je haar vet te maken. Het is een flexibele maar stevig wax die je de mogelijkheid geeft de hele dag met je handen door je haar te gaan. De producten die hierin zitten verzorgen droog haar zelfs als het gestyled is. Mannen die een hekel hebben aan een glanzende look, kunnen beter niet voor dit product kiezen.

img_1409

 

Hold Strong Gel van Depot: De meest krachtige geur van de stylingsproducten. Een goede en stevige gel die jouw haar de hele dag in model houdt. Bij dit product krijg je een lichte glans en wanneer je het aanbrengt op vochtig haar zal je een wetlook krijgen. Met de gel kan je niet meer met je handen door het haar heen gaan. De Gel wordt snel hard zonder plakkerig te zijn en droogt je haar niet uit.

img_1414

 

Matt Paste van Depot: De paste is mijn favoriet. De geur is jammer genoeg wel wat minder dan van de andere producten en misschien zelfs wel een beetje muffig. Het product zelf is perfect voor de natuurlijke look met veel stevigheid. Het glanst niet en is met het stylen in droog haar heel snel stevig. Dit zorgt ervoor dat je wel snel moet werken en je kapsel snel in model moet kunnen brengen. In onderstaande review video style ik mijn kapsel met de Paste.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer