MuziekMuziek

Een outfit van Cross Jeans: simpel, stoer en helemaal de trend voor de herfst.

Niet zo lang geleden werd ik benaderd met de vraag of ik het merk Cross Jeans kende. Uhh nee, eigenlijk niet. Daarom is het zo leuk om een blog te hebben en voor jullie om te volgen. Je krijgt op een leuke en eerlijke manier toch een hoop andere merken te zien, die je anders niet zo snel voorbij ziet komen. Vandaag show ik jullie graag een leuke outfit van Cross Jeans.

Schermafdruk 2016-09-06 21.41.33

Cross Jeans

De naam verraad het al wel een beetje natuurlijk, het gaat bij Cross Jeans vooral om de jeans. Het is wel een volwaardig merk en ze hebben dus naast een grote collectie jeans ook mooie bovenkleding. Nogmaals de focus en de innovatieve kant van het merk ligt echt bij de jeans. Het merk is een stuk groter dan ik eigelijk dacht. Zo liggen de producten van Cross Jeans door heel Europa. Ik ga de producten eens zelf onder de loep nemen. Kijken of Cross Jeans mij kan overtuigen met een stoere outfit.

Mijn Outfit van Cross Jeans

Mijn outfit bestaat uit twee broeken en een trui. Ik heb ervoor gekozen om niet alleen de standaard “blue jeans” te laten zien, maar ook een te gekke kaki kleur jeans. Deze is in mijn ogen perfect voor het aankomende najaar. De trui is van sweatstof en is helemaal passend bij de trend van nu om hier een langer shirt onder te dragen. Ik zou zelf de trui niet zo snel zonder shirt dragen, omdat ik hem daarvoor wat aan de korte kant vind. (Het shirt wat ik eronder draag is geen kledingstuk van Cross Jeans.)

Cross jeans 1
Outfit Cross Jeans en schoenen van Sebago. Foto B4men
Cross Jeans
Outfit Cross Jeans en schoenen van Sebago. Foto B4men

Cross Jeans 3 Cross Jeans 2 Cross Jeans Front

Wat vind jij van mijn outfit en was jij al bekend met het merk? (misschien ben ik de enige die onder een steen leeft 😉 ) Laat je reactie achter op de B4men Facebook Pagina.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer