MuziekMuziek

Sneakers van Skechers voor mannen die graag op de wolken lopen.

Sneakers je kan er niet genoeg van hebben! Ja, zelfs ik als man durf deze stelling wel in te nemen. Ik ben gek op schoenen en sneakers al helemaal, ze lopen lekker en ze lopen licht. Voor de zomer zijn ze ook goed te combineren met bijna iedere outfit. Sneakers zijn er dan ook werkelijk in iedere kleur, print, materiaal of vorm te krijgen. De sneakers die ik jullie vandaag laat zien zijn de sneakers van Skechers. Ik heb deze gekregen en moet zeggen dat ik er verbaasd van stond dat er ook mannen Skechers waren. Misschien heb ik onder een steen geleefd maar ik heb Skechers altijd meer gezien als een kinder en vrouwen merk. Tijd om daar verandering in te brengen dus.

P4040522

Mijn Skechers Burst

De sneakers die ik heb gekregen zijn tijdloos en stoer, namelijk zwart en wit. Het is een stoere en hippe schoen met een bijzondere stof. De stof is vrij open geweven, wat zorgt voor een goede luchtdoorlatendheid van de schoen. Uiteraard is ook deze Skechers uitgevoerd met de bijzondere memory foam binnenzool. Ik zal heel eerlijk zijn, de eerste keer dat ik ze aantrok wist ik niet zo goed wat ik er nu van vond. Je voelt bijna niets aan je voeten, het lijkt echt alsof je op kussens loopt. Het leek daardoor voor mij alsof ik steun miste en soms ook het contact met de grond. Na een uurtje wennen ging ik er steeds meer van houden. Inmiddels sta ik er hele dagen op te knippen en sta ik zonder problemen 11 uur op mijn benen. Ik merk dat als ik s’morgens andere schoenen aantrek dat ik tussen de middag toch snel weer mijn skechers aantrek. Ze zijn helaas niet meer zo netjes dus ga ik zelf nog een paar andere skechers aanschaffen zodat ik ze kan afwisselen. Het zijn misschien niet de meeste opvallende en stoerste sneakers die er verkrijgbaar zijn maar qua comfort kan er voor mij persoonlijk niets aan tippen. Aan mij hebben ze in ieder geval een klant overgehouden 🙂

P4040516 P4040523 P4040515

Ben jij al bekend met de sneakers van Skechers en wat vind jij ervan??? Laat het weten onderaan de comments of onder het artikel op de B4men Facebook pagina!

Heb je de B4men Facebookpagina nog niet geliked, vergeet dat dan niet te doen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes!

P4040560

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Dus je zegt dat dit de ultieme kappersschoenen zijn, maar verder…….????

Written by Jan Willem Huffmeijer