MuziekMuziek

Outdoor en sportkeding van Outdoorsupply

Dat ik graag buiten ben, dat weten jullie inmiddels wel. Of het nu buiten sporten is of gewoon lekker met Boyd (onze berner) erop uit, ik wil gewoon naar buiten. Ik pas mijn kleding hier dus ook zeker op aan. Met een hele toffe outfit lekker de bossen in met Boyd heeft niet heel veel zin. Daarom ben ik altijd opzoek naar kleding die ervoor gemaakt is.

 

Mijn outfit van Outdoorsupply

Nu is outdoor kleding soms echt outdoor kleding. Wat ik daarmee bedoel is dat het kleding is die je niet snel zal dragen als je niet de bush in gaat. Ik vind het niet per definitie lelijk maar ik zoek vaak naar kleding die hier tussenin zit. Ik wil het outdoor kunnen dragen maar ook als “gewone” kleding. Outdoorsupply* bied je alles op dit gebied. Van de outdoor sporter tot de mooie outdoor merken die je prima zo kan dragen. Naast kleding heeft Outdoorsupply werkelijk alles waar je lifestyle en outdoor hart sneller van gaat kloppen. Genoeg reclame, nu weer terug naar mijn outfit.

Mijn sport-outdoor kleding

Ik loop regelmatig obstakel runs. Hiervoor heb je best specialistische kleding nodig. Het moet licht, sterk en snel drogend zijn. Ik heb gekozen voor een paar schoenen en een sportlegging.

Schoenen: Salomon Speedcross 3. Deze schoenen zijn gemaakt voor de modder. Iets waar ik tijdens mijn obstakel runs veel mee te maken krijg. De schoenen zijn wel smal, voor mijn smalle voeten perfect maar hier moet je wel rekening mee houden. De “noppen” onder de schoenen zorgen voor veel grip in de modder waardoor je niet glibbert en glijdt. Afgelopen zondag heb ik de Mud Masters gelopen en ik merkte enorm veel verschil met vorig jaar. (toen droeg ik normale sportschoenen) Op asfalt lopen ze niet zo lekker en slijten ze ook te snel. Je moet er dus niet mee gaan hardlopen op de weg.

Legging: The North Face heren tight. Deze leggings zijn misschien niet het meest sexy maar wel het meest praktisch! Ze zitten als een tweede huid, zijn sterk en drogen na een plons in het water ook erg snel. Ook weer ideaal dus voor mijn obstacel runs. Ook een groot voordeel is dat de legging van zichzelf heel licht is en ademend. Je krijgt dus geen last van zweetbenen.

Trui: The North Face hoodie. Na het sporten heb je makkelijke en warme kleding nodig maar ook niet te warm. De hoodie die ik van The North Face heb uitgekozen heeft dit! Hij is niet te zwaar maar wel lekker warm. Warmer dan je zou verwachten als je de dikte van de stof voelt. Een ideale trui voor na het sporten maar ook voor gewoon lekker thuis op de bank 😉

Jas: The North Face M Quest Jacket. Dit jacket is mij een klein beetje tegengevallen….eerlijk is eerlijk. Het jacket is prima om met nog net even te koude temperaturen naar buiten te stappen. Echter als het wat kouder is én het waait, dan houd hij weinig tegen. Jammer, want ik vind hem er wel te gek uitzien. Misschien dat hij van de zomer beter uitkomt maar voor in het winderige voorjaar zou ik sneller iets anders kiezen.

 

 

*dit artikel bevat gekregen producten, dit doet verder niets af aan mijn mening. Ik heb namelijk zelf de producten uitgezocht. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer