MuziekMuziek

Sportief en oerdegelijk zonder saai te worden, Hummel sportkleding.

Ik ben lekker op weg met sporten, dat hoef ik niemand meer uit te leggen toch? Bij een sportief bestaan denken we al heel snel aan de juiste voeding maar kleding is nog steeds wel een ondergeschoven kindje. Gelukkig gaan steeds meer merken wel meer inspringen op goede kwalitatieve jogginpakken. Voorheen haalde ik mijn jogginpakken bij de Zeeman of de Primark. Nu zijn deze joggingpakken prima voor een avondje op de bank maar veel meer hoef je niet van deze pakken te vragen. Daarbij zijn ze vaak ook niet echt super mooi qua pasvorm. Ik wil jullie vandaag laten zien dat er echt wel toffe joggingpakken zijn die je voor en na het sporten kan dragen maar die je ook gewoon in je vrije tijd kan dragen.

Klaar om te gaan sporten.

Hummel Sportkleding

De naam Hummel deed mij wel ergens een belletje rinkelen. Dit is eigenlijk helemaal niet zo verkeerd dat je als merk na jaren nog herinnerd wordt. Toch moet ik eerlijk zeggen dat het imago niet super positief was. Hummel stond voor degelijkheid maar ook voor saaiheid. Dat is natuurlijk wel een probleem. Ik stond dus niet heel erg te springen toen ik te horen kreeg dat Hummel met mij een samenwerking wilde hebben op de blog. Toch maar even kijken hoe het merk er nu voor staat. Ik stond verbaasd over de nieuwe kleding en vooral de toffe schoenen. De sporten die ik doe vragen om specialistische kleding en die heeft Hummel niet maar iets wat ik wel heel goed kan gebruiken is een goed joggingpak. Deze trek ik graag aan voor en na het sporten. Deze heeft Hummel genoeg, dus dit was toch een toffe match. Met een paar toffe sneakers erbij en ik ben klaar.

Hummel Joggingspak en Sneakers

Het pak wat ik draag komt uit de Classic Bee collectie. Een stoere maar ook simpele look, die Scandinavisch aandoet. Het voordeel van dit pak is dat het door zijn eenvoud heel goed te combineren valt met andere kleding en dus niet verplicht bent om het altijd maar als één pak te dragen. Voor het sporten draag ik het juist weer wel graag als compleet pak. Ik draag tijdens het sporten van die strakke leggings en dit kan soms nog te koud zijn als je nog niet warm bent gelopen, dat is de reden waarom ik graag een trainingspak draag. Ook na het sporten is het super lekker omdat je dan snel afkoelt als je niet op tijd de juiste kleding aantrekt. Daarbij heeft het jogginpak genoeg handige vakjes om je sleutels en telefoon in op te bergen. De schoenen van Hummel zijn super tof en net even anders dan andere schoenen die ik draag. Ze kunnen heel goed onder het pak gedragen worden maar ze kunnen ook heel goed onder een toffe jeans.

Zo draag ik mijn sportkleding van Hummel

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer