Op donderdag gaan we netjes, go for #dressupthursday!

dressup

De afgelopen jaren is er in het werkende leven veel veranderd. Alles moest veel losser en alles moest kunnen. De baas was de baas niet meer maar gewoon een onderdeel van het team. Het pak en de stropdas werden ingeruild voor een jeans en een t-shirt. De scheiding in het haar maakte plaats voor de out of bed look. Bedrijven waar dit echt niet kon werd gekozen voor de casual friday. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit helemaal geen slechte veranderingen vond en nog steeds sta ik achter dit gedachtengoed. Sinds 2 jaar is de man echter weer heel hard aan het veranderen en is zijn stijl en uiterlijk erg belangrijk voor hem geworden. Het pak, de blazer en zelfs de stropdas zie je weer steeds vaker gedragen worden. Terug naar af?? Nou echt niet, het pak en de stropdas van toen werden gedragen omdat het zo hoorden. Tegenwoordig dragen we kleding die we mooi vinden, we onderstrepen er onze ‘style’ mee. Dat is dus een heel grote verandering in de gedachten achter de kleding.

dressup we

#dressupthursday

Tijd om naast de casual friday de dressup thursday te introduceren. Hoe cool is het om een dag in de week te reserveren waar we style en klasse mogen showen zonder dat je kan worden aangesproken dat overdressed bent. WE Fashion heeft de #dressupthursday in het leven geroepen om aan elkaar te laten zien via social media hoe jij op donderdag naar je werk gaat. Ikzelf vind het echt een te gek initiatief en steun (dus ik ben nu niet gesponsord) ze met een leuk artikel waarin ik jullie graag met de #dressupthursday kennis laat maken. Wie mij ook volgt via Instagram heeft de eerst foto’s met de # al voorbij zien komen. Wie mij nog niet volgt via Instagram moet dit natuurlijk snel doen (klik hier) 😉 Dus wanneer jij net als mij ook op donderdag “gedressed” naar je werk gaat show het iedereen met de #dressupthursday.

image image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer