MuziekMuziek

Stox Energy Socks helpen mij als barbier hip de dag door.

STOX socks

Werken als barbier in de barbershop is best een heftig beroep voor je lichaam en vooral je benen hebben het zwaar te verduren. De impact van 10 uur op je benen staan is behoorlijk. Veel kappers hebben dan ook heel wat problemen zoals vermoeide benen, maar ook spataderen komen erg veel voor. Oplossing is meer zitten tijdens het knippen, in veel kapsalons hebben ze dan ook van die mooie krukje op wieltjes. Voor barbiers is dit echter geen optie, we lopen te veel om de klant heen en werken vaak te hoog zodat het krukje te laag is. Helaas is er dan nog maar 1 andere oplossing…..steunkousen. Geloof mij als je 32 jaar bent wil je echt geen steunkousen dragen toch?? Stox Energie Socks is de hippe variant van de steunkous en geeft mij als jonge vent de steun die ik kan gebruiken zonder mij een oud mannetje te voelen.

stox work

Stox Energie Socks

Stox Energie Socks zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die heel van hun benen vragen. Staan zoals ik de hele dag doen is heftig maar ook een hele dag zitten is eigenlijk heel slecht. Bijna iedereen heeft dus te maken met vermoeide benen. Het slimme van Stox Energy Socks is dat zij ook verschillende sokken hebben ontwikkeld voor verschillende situaties. Werken, hardlopen of reizen met het vliegtuig, het zijn heel verschillende disciplines en vragen dus om een andere benadering. Verschillende materialen en patronen zorgen ervoor dat de juiste sok je het meeste uit je benen kan halen.

DSC00602 DSC00603

Genoeg lof trompet maar werkt Stox Energy Socks ook echt??

Ik heb nu al een aantal weken met de compressiesokken afwisselend in de barbershop gestaan en ik was echt verrast over het effect van de compressiesokken. Ja, het is best even wennen om sokken tot net onder je knie te dragen maar dat went erg snel. Iets waar ik ook niet tegen kan zijn sokken die afzakken, de Stox Energy Socks zijn niet één keer afgezakt. Ik heb de compressiesokken afwisselend gedragen en ik heb echt profijt bij deze compressiesokken. Oké, helemaal super hip en trendy zijn ze nog niet maar ik durf hier wel gewoon mee te lopen. Ik kan echt iedereen die veel te maken heeft met staan of zitten deze compressiesokken aanraden (en nee ik wordt niet gesponsord om dit te zeggen). Ook voor hardlopers hebben zij compressiesokken, deze heb ik niet geprobeerd en ik kan je dus niet vertellen of het effect net zo groot is als bij de Work Socks. Heb jij wel ervaring met deze sokken laat jou ervaring dan achter in de comments.

DSC00645

Meer info over de Stox Energy Socks klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer