MuziekMuziek

Oktober Rocktobermaand! Dit is mijn top 20 Rock classics.

Vandaag weer een artikel waarvoor we niet onze ogen moeten gebruiken maar onze oren.Ik heb op B4men al eens een keer eerder mijn favorieten Hip Hop nummers op de blog gezet en hier werd toen erg leuk op gereageerd. Nu de oktobermaand al sinds jaren is omgedoopt tot Rocktobermaand, leek het mij een leuk idee om nu hetzelfde te doen met rockmuziek. Nu zou het natuurlijk wel leuk zijn als jullie meehelpen om deze lijst tot een leuke en complete lijst te maken. Deel het artikel op jou Facebook met de #B4menRockt en zet er een clip in van jouw ultieme rocknummer. Ook kan je jouw favoriete nummer achterlaten in de berichten onder het artikel. Natuurlijk ga ik dit belonen met een gaaf verzorgingspakket. Deze actie loopt tot 5 okt.

Mijn top 20 Rock nummers

Ik heb een lijst samengesteld met een mix van rocknummers uit mijn jeugd en ver daarvoor tot een aantal rocknummers van nu. Zo, het wordt tijd dat we onze volumeknop wat omhoog zetten en onze oren de kost gaan geven. Meeblèren is natuurlijk toegestaan!! Laat jezelf gaan, ik doe met je mee 😉

https://www.youtube.com/watch?v=IyvAO_dzUFo

https://www.youtube.com/watch?v=NlXTv5Ondgs&list=PLWYjyXAFC56dlQkU62d2zmF4BgkLpfEVx

Deel en Win

Deel dit artikel op Facebook met jou favoriet rock nummer en de #B4menRockt en win een te gek verzorgingspakket.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer