MuziekMuziek

JBL PULSE 3 EEN LUIDSPREKER DIE HET FEEST MAAKT. REVIEW B4MEN

Ik heb al best aardig wat geluidsdragers mogen reviewen voor de blog maar een luidspreker als deze heb ik nog nooit gezien. De JBL Pulse 3 is de luidspreker die niet alleen je feestje van een goed geluid voorziet maar hij zal de blikvanger van de avond worden. 

JBL Pulse 3 de ultieme blikvanger op je feest

Toen ik de JBL Pulse 3 bestelde wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Ik vond het idee van een luidspreker gecombineerd met een lavalamp een beetje kinderachtig. Echter vond ik de prijs voor iets kinderachtig wel wat aan de hoge kant. Toch maar even wachten wat ik nu precies zou binnenkrijgen. Vanaf het moment dat hij binnen kwam besefte ik mij dat ik echt heel verkeerd heb gezeten. Deze luidspreker is alles behalve een kinderachtige lavalamp. Het is een soort combi van de JBL Extreme en de JBL Flip 4 maar dan met 100% meer fun!! De Pulse 3 is ongeveer net zo groot als de JBL Extreme echter zet je de Pulse 3 verticaal neer. Het verticaal neerzetten is erg handig qua ruimte alleen mis je daardoor wel de optimale bass van de Extreme. Het geluid is als nog echt heel erg goed en zeker goed genoeg voor een mooi feestje. Over dat feestje gesproken, de JBL Pulse 3 zal de nodige opmerkingen krijgen “zo klein en zoveel geluid” tot je de verlichting zal aanzetten. BAM!! Wauw, een waar spektakel barst los op de buiskant van de luidspreker. Rood, blauw, geel, paars of roze… werkelijk alle kleuren kunnen afgespeeld worden op de Pulse 3. Huh..afgespeeld?? Klinkt raar, toch is het echt waar. Je kan via de app op je telefoon niet alleen je muziek streamen maar je kan ook de luidspreker bedienen. Kleuren en patronen, je kan ze kiezen en zelf customizen. Heb jij een kleur in huis die je graag terug ziet op je Pulse 3, dan scan je de kleur in de app en hop…de kleur komt tevoorschijn op de JBL Pulse 3

De JBL Pulse 3 review by B4men

Zoals gezegd is deze luidspreker eigenlijk niet te vergelijken met de andere luidsprekers van JBL. Ga je puur voor het geluid en veel bass dan zou ik € 50,- bijleggen en de JBL Extreme kiezen. Ga je voor het echte party gevoel dan is de Pulse 3 echt een topper!! Het geluid van de Pulse 3 is in een kleine ruimte wel ruimtelijker dan de Extreme. Ook de hoge en de middentonen komen beter tot zijn recht bij de Pulse 3. Het maakt de Pulse 3 ultiem als box in een slaapkamer. Vanaf de eerste dag dat wij deze Pulse 3 binnen hebben ben ik hem eigenlijk al kwijt. De aantrekkingskracht van deze luidspreker op mijn meiden is ongekend. Zeker mijn oudste heeft met de Pulse 3 alles en meer dan wat ik vroeger had met een hele stereoinstallatie. Via haar telefoon met Spotify heeft ze de hele wereld aan muziek bij de hand. Met de speciale JBL app kan zij de luidspreker bedienen en hem iedere kleur geven die zij vind passen in haar kamer. Ik heb nu al meerdere vriendinnen naar boven horen gaan en die echt jaloers uitriepen dat het een super vet ding is!! Whaha dat maakt mij als vader dan weer trots. Nee, dit is niet zomaar een cadeau, hij kost immers € 249,- echter de lol en het geluid maken het wel tot een ultieme luidspreker voor pubers en grote pubers zoals ons 😉 

JBL Pulse 3 functies en technische informatie 

Functies

 • Draadloze Bluetooth Streaming
 • 12 uur afspeeltijd
 • 360° Lichtshow en geluid
 • IPX7-Waterbestendig
 • JBL Connect+
 • Speakerphone
 • JBL Connect App
 • Geïntegreerde spraakassistent

Technische specificaties:

 • Bluetooth versie: 4.2
 • Ondersteuning: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2
 • Transducer: 3 x 40mm
 • Uitgangsvermogen: 20W
 • Frequentiebereik: 65Hz – 20kHz
 • Signaal-ruisverhouding: ≥80dB
 • Type batterij: Lithium-ion polymeer (3.7V, 6000mAh)
 • Oplaadtijd batterij: 4,5 uur @ 5V 2.3A
 • Tijdsduur muziek afspelen: tot maximaal 12 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)
 • Bluetooth transmitter vermogen: 0 – 9dBm
 • Bluetooth transmitter frequentiebereik: 2,402 – 2,480GHz
 • Bluetooth transmitter modulatie: GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
 • Afmetingen (B x H x L): 223 x 92 x 92 (mm)
 • Gewicht: 960g

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer