MuziekMuziek

Audio review: JBL Flip 4. Deze toffe box kan je nu winnen, B4men geeft er 3 weg!

De JBL Flip 4 een klein boxje waar ik over moet gaan schrijven….Hé ik kom nog uit de tijd dat je met een grote gettoblaster op je schouders liep. Super aso maar wat voelde wij ons stoer met zo’n ding. De hele buurt kon meedreunen op onze beats. Hoe kan zo’n klein boxje die gaan vervangen? Oké ik geef gelijk toe, vroeger was niet alles beter en ik zal deze Flip 4 dus een eerlijk kans geven.

JBL Flip 4

Die oude gettoblaster was zo super niet hoor. Hij was zwaar, de cd’s sloegen makkelijk over en hij kon al helemaal niet te water. Hoe anders is dat met de JBL Flip 4. Deze box is compact en erg makkelijk mee te nemen. De bluetooth connectie is erg sterk, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor het wegvallen van je muziek. En…. hij kan tegen een buitje! Laten we beginnen bij het formaat. De JBL Flip 4 is 18cm bij 6,5cm (breed x doorsnede) en weegt 520 gram. Super klein ding dus! Dit maakt de JBL Flip 4 dus super handzaam en klaar om overal mee naar toe te nemen. Daarbij is de Flip 4 waterdicht! ja, je kan hem zelfs onderdompelen. Ik sport veel buiten en daarbij kan een buitje mij niet tegenhouden, de JBL Flip 4 laat zich dus ook niet tegenhouden.

Het geluid van de JBL Flip 4

Ik heb nu verschillende producten van JBL in huis en ik sta iedere keer verbaasd over het geluid wat deze producten produceren. De JBL Flip 4 is hierin geen uitzondering. Wat een helder geluid krijg je uit zo’n klein boxje en daarbij ook een heel dikke bass! De bediening is super simpel en instinctief, dat betekend dat ik hem zonder instructieboekje prima aan de praat kreeg. Nu is 1 zo’n Flip 4 natuurlijk erg leuk en handig, maar wil je echt een feestje bouwen dan is het super handig en leuk om er meerdere te hebben. Via een brugfunctie, wat werkt doormiddel van een knopje wat je moet indrukken, kan je tot wel 100 Flip’s aan elkaar koppelen. Het geeft nog meer geluid of je kan ze verspreiden over een groter oppervlak. Ook kan je met een app twee Flip’s 4 koppelen en deze dan in een stereomodus zetten. Super handig wanneer je ze bijvoorbeeld wilt gebruiken als boxen voor de computer. Ook heeft deze functie een echte meerwaarde als je graag de hoogste kwaliteit muziek uit je telefoon wilt halen. Het geluid is zoals gezegd super, alleen wanneer je echt het volume op hard gaat zetten wordt het geluid minder mooi. Is dat heel erg?? Niet voor de mensen om mij heen 😉

Algemene info van de JBL Flip 4

De JBL Flip 4 is super compact en licht dit maakt hem ideaal om een dag mee te nemen. Dit is ook voor de batterij geen enkel probleem deze gaat 12 uur mee!! Vergeet vooral de app niet te downloaden. De JBL Flip 4 heeft een adviesverkoopprijs van € 139,-

B4men WinActie met de JBL Flip 4

Wil jij ook de JBL Flip 4 ervaren? Dat kan en wel helemaal voor niets! Oke, je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Ik mag er 3 verloten onder mijn lezers. Wil jij kans maken op een Flip 4 dan zijn dit de acties die je moet doen:

  • Like B4men op Facebook
  • Deel dit bericht van de JBL Flip 4 op jouw Facebookpagina
  • Tag twee vrienden de ook van een goed geluid houden.

De actie loopt tot maandag 24 april, ik zal met de winnaars dmv een privébericht contact opnemen.

Winnaars van de winactie zijn bekend!!

Gefeliciteerd Bernard de Bruin, Johan Mieremet en Jeroen Oude Veldhuis. Ik zal jullie een privé bericht sturen voor de verdere afhandeling. Alvast heel veel plezier van deze boxen.

Technische specificaties JBL Flip 4

Bluetooth-versie: 4.2
Ondersteuning: A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2
Omvormer: 2 x 40 mm
Uitgangsvermogen: 2 x 8 W Frequentiebereik: 70 Hz – 20 kHz Signaal-ruisverhouding: ≥80 dB
Type batterij: Lithium-ionpolymeer
(3,7 V, 3000 mAh)
Oplaadtijd batterij: 3,5 uur bij 5 V 1 A Tijdsduur muziek afspelen: maximaal
12 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)
Vermogen Bluetooth-zender: 0-9 dBm Frequentiebereik Bluetooth-zender:
2,402 GHz – 2,480 GHz
Modulatie Bluetooth-zender: GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Afmetingen (H x B x D): 68 x 175 x 70 (mm) Gewicht: 515 g

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer