Ode aan de vrouw, waar vallen wij mannen op?

Er is altijd veel te doen over het uiterlijk van de vrouw. Ik geef gelijk toe, ook op B4men heb ik een duit in het zakje gedaan. Natuurlijk hebben mannen en mijzelf niet uitgesloten, een bepaald ideaalbeeld van de vrouw. Alleen is dat beeld vaak een totaal ander beeld dan wat vrouwen denken dat wij mannen in ons hoofd hebben.

ode aan vrouw
Volgens veel vrouwen is dit het ideaal beeld van de man. Bron Foto: www.Pinterest.com

2 soorten vrouwen

Je kan eigenlijk de vrouw in grofweg 2 soorten verdelen. Vrouw één is de zogenoemde “pornopoes”. Dit is de vrouw die de meeste mannen graag zien in spannende films of op spannende foto’s. Dit is tevens de vrouw die heel veel vrouwen in hun hoofd hebben, als het gaat om de ideale vrouw voor een man. Slank (lees mager), blond, flinke boezem en natuurlijk een killer kont. Deze vrouw is geweldig voor wilde avond, maar veel verder dan dat gaan we vaak niet met dit soort vrouwen. Vrouw twee is de vrouw die mannen graag zien als de moeder van hun kinderen. De vrouw die niet na een wilde nacht s’ochtends de deur uitgezet wordt, omdat blijkt dat mooi en slim niet altijd samen gaan. Vrouw nummer twee is diegene die vrouw nummer 1 doet vergeten!!

ode aan de vrouw1
Verschil van dag en nacht! Geef mij maar de vrouwen op de onderste foto. De vrouwen op de bovenste foto zijn onnatuurlijk mager. Bron Foto: www.thebodyisnotanapology.tumblr.com

De ideale vrouw

Voor de vrouwen die dit lezen, deze vrouw ziet er uit zoals jij!! Jij kan een vrouw zijn die dun, dik, lang, klein, blond, rood, donker maar vooral lief en zorgzaam is. Een vrouw die van ons houdt zoals we zijn en die vooral van zichzelf houdt zoals zij is. Dat wil niet zeggen dat jij, als “ideale” vrouw, ook niet mooi of sexy kan zijn. Ik persoonlijk vind een vrouw die zelfverzekerd, is per definitie een vrouw met sex-appeal. Het is dus ongelofelijk moeilijk om de ideale vrouw goed te omschrijven. Geloof mij dat iedere man zijn echte ideale vrouw anders zal omschrijven. Niets is zo’n grote afknapper als een vrouw die de hele dag alleen maar zit te zeuren dat ze zo lelijk of dik is. Een vrouw die in een restaurant alleen maar op een blaadje sla zit te knagen omdat ze dun (mager) wilt blijven of worden. Wees dus niet te hard voor jezelf en kom in de kracht van je leven. Ga trots naast je partner staan en hij of zij doet absoluut hetzelfde naast jou!

Mijn ideale vrouw

Mijn ideale vrouw is de vrouw met wie ik alweer 15 jaar samen ben. Ze is ontzettend eigengereid, weet wat ze wilt en staat haar mannetje. Zonder haar was ik niet waar ik nu ben. Door haar zijn we de blog begonnen en is de bouw van mijn droom, een eigen Barbershop, realiteit geworden. Dit neemt echter helaas niet weg dat ze ook ontzettend onzeker is. Het is ook totaal onnodig en dit probeer ik haar dan ook altijd duidelijk te maken. Gelukkig wordt de onzekerheid van haar met de jaren minder en ik zeg regelmatig tegen haar dat ik haar nu mooier en sexyer vindt dan ooit. Het gezegde “mannen worden knapper naarmate ze ouder worden”, vind ik vaak ook bij vrouwen opgaan. (niet altijd, sommige raken namelijk erg verlept :-)) Zoals je ziet heeft mijn ideale vrouwe geen lang blond haar en heeft ze ook geen dubbel D voorgevel, maar ik ben gek op haar en zou haar voor geen goud willen missen!

Dit is mijn ideale vrouw: (ze gaat het echt verschrikkelijk vinden dat ik haar full face op de blog plaats)

marie louise
Mijn steun en toeverlaat

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer