B4men bestaat 3 jaar en trakteert!! De winnaar is bekend maar ben jij de volgende?

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen in het artikel van vorige week bestaat B4men alweer 3 jaar. 3 super jaren waarin heel veel is gebeurt. We gaan gewoon voor de volgende 3 en laten ons door niemand tegenhouden!! B4men gaat super goed en we hopen deze groei vast te kunnen houden met jullie hulp. Omdat de site natuurlijk niet zonder jullie zo groot had kunnen worden moet dat natuurlijk wel worden beloond. Dit doe wij door een heel grote winactie en verloten wij 3 Ultieme B4men Mannenpakketten! Vandaag is onze eerste winnaar bekend geworden en gaat het volgende pakket via Instagram worden verloot.

Winnaar 1e Ultieme B4men Mannenpakket.

Wie o Wie is toch die gelukkig man of man van, die het pakket mag komen ophalen. De winnaar van het pakket is geworden: Aran van der Bie Gefeliciteerd en wij nemen verder contact met jou op om een afspraak te maken.

3 jaar b4men 1

Niet gewonnen…Niet getreurd! We verloten nog een Pakket!!

Via de Instagram pagina van B4men zullen wij het 2e pakket verloten. Net zo groot en gaaf als het eerste pakket (wil je weten wat er precies inzit kijk hier). Dit moet je er voor doen:

  • Volg B4men op Instagram (klik hier)
  • Zoek en like de foto van het pakket
  • Tag 2 vrienden in de comments en vertel ons wat het verschil is tussen de foto op de blog en de foto op Instagram.

De winnaar zal volgende week zondag (14 aug. 2016) bekend worden gemaakt. Tevens gaat dan het laatste pakket in de loting via ons YouTube kanaal.

3 jaar b4men

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer