SelectSelect

Hete sex niet alleen lekker in bed!

Sex, we hebben er inmiddels al best veel over geschreven. Zo hebben we het al eens eerder gehad over de favoriete standjes van mannen en vrouwen. Experimenteren op seksueel gebied hoeft natuurlijk niet alleen maar een soort van gymnastische oefening in bed te zijn. Hoe leuk en spannend is het om het eens ergens anders te doen dan alleen maar in bed.

Durf jij de sex buiten de slaapkamer te brengen

Nu is het hebben van sex heel normaal en iets waar we ons ook absoluut niet voor hoeven te schamen. Na de reacties die we hebben gekregen op de eerder geschreven artikels over de standjes, blijkt dat jullie als lezers ook wel van een beetje variatie houden. Sommige standjes vragen om wat meer ruimte en ik weet niet in wat voor balzaal jij slaapt maar onze slaapkamer is niet zo heel groot. (lees: piepklein) Welke plekjes zijn nu ideaal om sex te hebben, of welke plekjes zijn super spannend om het eens te doen. Het vraagt natuurlijk om wat fantasie en lef, maar in de “vrije” natuur is het prima sex hebben.  Waar kun je allemaal nog meer sex hebben, dat is natuurlijk maar net hoe spannend je het wilt maken. Je kan de duinen in gaan, of snel in een lift, of misschien wel een vluggertje in een pashokje. De kans om betrapt te worden kan heel opwindend zijn maar het kan ook verlammend werken.

Hoe ver durf jij te gaan

Douche of bad: Het hebben van sex onder de douche of in bad schijnt super lekker te zijn. Ik zeg gelijk schijnt, want onze douche is te klein om ook maar je kont te keren en een bad hebben we niet. Voor ons valt dit plekje dus meteen af. Heb je wel de ruimte, dan staat dit plekje met stip op 1 onder mannen en vrouwen om te vrijen. Lekker warm en nat, meer heb je niet nodig toch!

Op het aanrecht: Het vrijen in de keuken geeft je veel mogelijkheden om je fantasie om te zetten in een spannende vrijpartij. Aan het aanrecht of op het aanrecht, het hoogte verschil geeft oneindig veel variatie. Super spannend en super lekker. Vergeet na het vrijen alleen niet even schoon te maken 🙂

In of op de Auto: Vrijen in of op de auto is iets voor jonge stelletjes die even weg zijn van huis toch? Juist daarom is het zo leuk om af en toe die oude tijden te herbeleven. Zoek een privé plekje op, zet de stoelen naar achteren en kruip er maar lekker boven op. Wil je iets meer spanning, kies er dan voor om staand tegen de auto of op de motorkap te vrijen. Let wel op, heb je een eind gereden wees dan even voorzichtig om haar met haar blote billen op de kap neer te leggen. Anders is de vrijpartij snel over.

Bos, duinen of strand: Buitensex kan super spannend en lekker zijn. Je kan het zo spannend maken als je zelf wilt en je kan het overdag of in de avond. De kans om betrapt te worden kan je vergroten of verkleinen door verder de natuur in te gaan. Deze keuzes maken het hebben van buitensex toch wel spannend. Wees wel goed voorbereid, zeker wanneer je er de tijd voor wilt nemen en het niet blijft bij een vluggertje.

In de bioscoop: De spanning dat iemand je kan zien of horen maar misschien niet direct weet waar het vandaan komt. Het is natuurlijk donker en het geluid van de film overstemt (als het goed is ????) de eventuele geluiden die jij of je partner maakt. Het is misschien wel veel spannender om juist ervoor te zorgen dat je geen geluid maakt, dit zorgt ervoor dat je je moet inhouden waardoor het vele malen spannender is.

In het pashokje: Ook hier draait het om de spanning dat je betrapt kan worden. Er hangt maar een dun gordijntje en vaak ook niet helemaal tot op de grond, de kans dat iemand dus iets zou merken is best aanwezig. Let er wel op dat wanneer het gordijn niet helemaal tot op de grond komt dat je niet allebei de broek tot op de enkels laat zakken, anders ben je er snel bij. Maar misschien vind jij dit juist wel spannend!

Nu kan ik mij voorstellen dat er nog wel honderd andere plekken zijn waar een goede vrijpartij jouw seksleven spannender maken. Heb je goed tips of mooie plekjes die we niet mogen missen laat het dan achter op de B4men Facebook Pagina of in de comments.

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer