New Balance 574, Yes mijn nieuwe schoenen.

Yes mijn nieuwe schoenen zijn binnen!! New Balance 574!!

nb

Soms heb je van die schoenen die als je ze aantrekt je geen andere schoenen meer aan wilt trekken. Gelijk maar even erbij vertellen dat ik deze NIET heb gekregen hahahaha, soms moet ik ook gewoon voor mijn spullen betalen. 😉 Maar deze schoenen wilde ik jullie graag even laten zien, weer een stukje van mijzelf wat ik zo kan laten zien.

DSC02559

De schoenen mode van 2014

Ik heb het al veel verteld, de mode van 2014 draait om kleur en de combinatie van net en sportief. Omdat ik toch meer de sportieve en casual kant van de mode kies heb ik voor New Balance gekozen. Waarom gelijk twee paar?? hahaha ik hoor het je denken!! Dat leg ik graag uit. Schoenen hebben rust nodig…..nee echt…. ik ben niet opeens knettergek geworden. Schoenen die je iedere dag draagt zullen veel sneller slijten dan schoenen die je kan afwisselen. Ik sta voor mijn vak de hele dag op mijn benen en dat vinden schoenen vaak niet zo prettig. Ik kan schoenen dan echt niet langer dan een seizoen aan. Wanneer ik twee paar heb, dan gaan ze gewoon veel langer mee. Dat is mijn goede redenen voor het kopen van meerdere paar schoenen….goed excuus toch???

Mijn New Balance 574

Ik ben niet bang uitgevallen en draag graag een beetje kleur aan mijn voeten. Het eerste paar is het meest opvallend. Donkerblauwe basis met rood en lichtblauwe accenten, de stof is van nylon. Dat nylon is ideaal voor mijn werk, ik heb altijd last van de afgeknipte haren in de stof van mijn schoenen. Het nylon stoot de haren af, ik heb hier dus geen last van. Ook ben ik in het bezit van 4 Maine Coon katten en ook zij zorgen altijd voor een bak haar op je kleding en schoenen. Het tweede paar is een stukje lichter van kleur…. iets meer voor de zomer maar ook voor nu kan het prima. De basis kleur is grijs en met donkerblauwe en rood accenten. Ook bij dit paar zijn de schoenen van nylon.

DSC02550
New Balance 574
DSC02554
New Balance 574
DSC02556
New Balance 574

Kortom erg blij met mijn nieuwe schoenen!!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer