MuziekMuziek

Nautica zorgt voor nog meer oranje.

Nautica helpt bij het aftellen van de 90 minuten

Dat in het voetbal 90 min. heeeel lang kunnen duren hoef ik niet uit te leggen toch??? Nautica vond het dus leuk om die 90 minuten iets mooier en spannender te maken met een paar geweldige oranje horloges. De horloges van Nautica zijn  er voor iedereen die van sportieve horloges houdt. De horloges zijn ontworpen in gedachten van de zeilsport. Alle modellen zijn waterdicht tot minimaal 100 meter en hebben speciale rubberen banden die tegen een stootje kunnen. De drie modellen voor het WK zijn verschillend in style en grote.

 

WK-mailing-Nautica
Nautica horloges – B4men.nl

 

Ik mocht er ook één uitzoeken, daarvoor nog bedankt. Ik houd wel van grote horloges, maar deze keer heb ik mij ingehouden…hahaha ik vond de klok zelf mooier van de middelste en heb dus voor dit model gekozen. Mijn 90 min. zijn dus een stuk minder saai geworden dankzij deze horloge. Ik heb een paar mooie foto gemaakt waarop ik deze horloge draag.

 

DSC04001
Nautica en Jan Willem – B4men.nl
DSC04003
Nautica en Jan Willem – B4men.nl
DSC04009
Nautica en Jan Willem – B4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer