MuziekMuziek

Mannen we moeten aan de afwas! Met Archer Men.

Wat aan de afwas?? Wij zijn toch weer echte mannen tegenwoordig!! HAHAHA sorry dames. Dat is dus ook precies de rede waarom we dus nu aan de afwas moeten. Kijk maar:

Archer Men

Archer Men heeft deze toch wel te gekke zeep gemaakt geïnspireerd op whisky. Deze zeep is gerijpt op het vat en gefilterd met houtskool. Helaas er zit geen whisky in…..zou eigenlijk ook wel zonde zijn geweest om daar je vaat mee te wassen.

Het idee is echter wel erg leuk!! Archer Men heeft nog een aantal producten die wanneer jij vindt dat je een beetje mannelijk door het leven wil gaan, niet mogen ontbreken. Alle producten zien er geweldig uit, simpel en doeltreffend!!

Ik heb zelf deze producten nog niet in huis. Ik werd gewezen op een artikel in de volkskrant. Ik ga dus mijn best doen om deze leuke producten ook voor b4men.nl nog eens te kunnen reviewen  en jullie en mijzelf zo verder te kunnen laten kennis maken met deze producten.

Want zeg nou zelf dit ziet er toch cool uit op het aanrecht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij opgaat……dus wel gewoon de vaat in de vaatwasser!! hahahaha

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer