MuziekMuziek

Boss Bottled Unlimited met boegbeeld Robin van persie.

Boss Bottled Unlimited

De ultieme mannen geur, voor mannen met zelfvertrouwen en succes. Zo wordt deze geur graag omschreven door Hugo Boss zelf. Laat dat zelfvertrouwen nu ook eens heel hard nodig zijn voor het WK in Brazilië en hopen dat het succes daar dan bij komt. Waarom?? Het leuke aan de nieuwe campagne van Hugo Boss Parfums is dat ze een aantal succesvolle voetbal mannen hebben gevraagd het gezicht te zijn voor de nieuwe geuren. Voor ons land is Robin van Persie het gezicht geworden van de Boss Bottled. Succes heeft hij zeker wel, alleen jammer, nog te vaak in Engeland en te weinig in het Nederlands elftal. Dat kan na zo’n campagne natuurlijk niet meer misgaan. Als gezicht voor Hugo Boss hebben zo ook een paar te gekke foto’s gemaakt waar in mijn ogen veel kracht vanuit gaat.

Robin-Van-Persie_Hugo-Boss0406

 

Boss Bottled Unlimited. De Geur.

Ik wil graag beginnen met de flacon zelf, die vind ik echt mooi, hij is zo simpel dat hij juist opvalt! Ook de letters Boss zijn heel gaaf in de flacon gemaakt. De verder helemaal kleurloze flacon geeft zoveel kracht aan de groene accenten van de naam Unlimited en de groene verstuiver. De geur zelf is ook echt een heerlijke geur voor de man van nu. Krachtig, fris en stoer… dat is deze geur in mijn ogen.

1061402

 

Top: Frisheid is het eerste wat opvalt aan deze geur tonen van munt en citrus zijn overduidelijk aanwezig.

Hart: Het hart is zoeter en zelfs wat zwoel en toch blijft hij fris. De tonen van ananas zorgen voor een verleidelijk hart.

Basis: De basis van deze geur is krachtig en stoer. Citrus en hout  is de spannende combinatie die ervoor zorgt dat deze geur lang spannend blijft.

 

DSC03966

 

De Boss Bottled Unlimited is er maar tijdelijk en zeker een aanrader!! Niet te lang wachten om naar de winkel te rennen dus. TIP van mij……het is bijna VADERDAG!! 😉

Boss Bottled Unlimited kost €61,- voor 50ml. en €79,- voor 100ml.

 

DSC03963

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer