MuziekMuziek

Babyliss for Men Multi 8, review.

Babyliss for Men Multi 8, review.

De Babyliss for Men Multi 8 is mij aangebonden ter review. Er word mij vaak gevraagd of mijn reviews wel objectief zijn en ik niet door fabrikanten word gestuurd of betaald over wat ik schrijf. Ik zou dat heel graag uit de lucht willen helpen, ik word absoluut niet betaald of dan staat dat er heel duidelijk bij. Ja, mijn mening is ook dus altijd mijn mening, wel is het  belangrijk om te kijken naar prijs en kwaliteitsverhouding. Dit gezegd hebbende geef ik mijn mening over de Babyliss Multi 8.

babyliss-for-men-stylingset-e824e (1)
Babyliss for Men Multi 8

De Review:

Deze Babyliss is zo’n apparaat voor mannen die alles willen doen met een apparaat. Dat Babyliss deze mannen graag bedient is duidelijk maar met dit apparaat heb je echt alles onder controle. Trimmen van baard, haar of body geen probleem. Scheren of de kleine ongemakken als neus en oor haren zijn zo weg met dit apparaat.

Maar voor alles wat heel veel moet kunnen moet je vaak ook wel wat laten. Dat merk ik bij deze Babyliss ook. Trimmen en groomen dat is voor dit apparaat echt geen probleem maar voor het scheren is hij niet heel prettig. Ik heb net gesproken over prijs en kwaliteitsverhouding en dan ga ik gelijk erbij vertellen dat deze Babyliss for Men Multi 8  €44.95 kost. Waarom is dat heel belangrijk? Omdat ik denk dat deze prijs veel zegt over de doelgroep voor dit product. Ik denk dat veel jongen mannen niet te veel kunnen uitgeven aan dit soort apparatuur, voor hen is dit een uitkomst. Je krijgt heel veel voor weinig…….daar moet je dan ook wat kwaliteit voor inleveren.

babyliss-for-men-stylingset-e824e (2)
Babyliss for Men Multi 8

De Babyliss for Men Multi 8 is gemaakt van hard plastic en voelt stevig aan, hij ligt goed in de hand. Zoals gezegd voor het trimmen van je baard en het groomen van je body is dit een prima apparaat, dit doet hij goed en krachtig. Het opzetstuk voor neus en oor haren is echt een super ding, weinig merken hebben dit en dus loop je altijd te pielen. Ook de hele standaard is handig je raakt minder snel je spullen kwijt en zorgt ervoor dat je de accu makkelijk kan opladen.

babyliss-for-men-stylingset-e824e
Babyliss for Men Multi 8

Kortom:

Een perfect apparaat voor de man die alles in één wilt hebben. De prijs is ook erg toegankelijk en zeer betaalbaar. Dat je daar dan ook wat op moet inleveren dat is niet meer dan logisch. Wil je echt gaan scheren met dit apparaat dan zou ik hier niet voor kiezen. Hier komt hij echt wat tekort en zal je sneller een branderig gevoel of uitslag krijgen.

Voor meer info over de Babyliss for Men Multi 8  klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer