MuziekMuziek

5 september Wereld Baarddag! Win een Baard Serum van Suavecito

Normaal gesproken doe ik dus absoluut niet aan mee aan “speciale dagen”. Iedere dag moet je vieren, of je nu wel of geen baarddrager bent. Maar als B4men blog, als barbier zijnde en als baarddrager, kan ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaag is het namelijk Wereld Baarddag! Daarom vandaag ook geen lap tekst waarom je wel of geen baard moet/mag dragen, geen baard trends maar heel simpel een collage van Baarden uit de B4men Barbershop.

Omdat het vandaag toch een klein feestje is, mag een klein cadeautje natuurlijk niet ontbreken! Laat mij op de B4men Facebookpagina jouw baard zien en maak kans op een heerlijke Baardolie van Suavecito

image

Wereld Baarddag

Dit zijn de Baarden uit de B4men Barbershop:

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer