MuziekMuziek

Mijn urban stijl van Defshop. Fashion tip.

defshoplogo

Het is mij opgevallen dat ik vaak op de blog verschijn met nettere outfits, denk aan een chino met een overhemd of een jeans met een overhemd, helemaal mijn stijl maar zeker niet mijn enige stijl. Ik heb ook echt nog een andere kant, mijn stoerdere kant 😉 Nee, ik ken mijn leeftijd inmiddels en ik zal echt niet meer met alle trends meedoen. Ik heb ook  jongere lezers op mijn blog en die zullen zich prima kunnen vinden in de stoere kapsels, maar qua fashion bleef ik op dat gebied nog een beetje achter. Toen ik laatst gewezen werd op Defshop, een online shop met alleen maar stoere urban fashion vond ik wel dat ik hier ook iets mee moest doen.

defshop

Defshop voor mijn urban stijl

Defshop is een online winkel waar je net even andere dingen vindt dan in de meeste webshops. Natuurlijk verkopen ze ook broeken, overhemden en schoenen maar dan wel allemaal stoerder en meer edgy dan in menig andere shop. Natuurlijk zal deze kleding een meer jongere publiek aanspreken, maar ze hebben ook voor 30’ers nog echt gave stoere kleding die jou stijl onderstreept. Ik vind het leuk als ik van mensen te horen krijg dat ze mij niet in een hokje kunnen plaatsen. Daarbij vind ik het leuk om heel veel verschillende kanten van mijzelf te kunnen laten zien. Ik heb een leuke fotoshoot gedaan met een set wat ik heb uitgekozen bij Defshop.

Mijn Urban Look

3TlZ5DXX8wBzUrRT_M50rZIJkFy1-wTp4n60qblEDrU
Deze look vind ik echt te gek om te dragen stoer en edgy. De jeans die ik draag is van Jack and Jones en is een skinny jeans.

 

vTKFIXy7a5Cwaie1M9bCEuPZkb9pruhDZEuaL6bgV7g
Kijk je hebt polo’s en polo’s. De polo van Just Rhyse heeft door de print en de jeans achtige stof een edgy uitstraling.
0vhc_dvtA39vHYDPwmT0erpm5o-6pLj0BAkilqrSTTc
Deze polo, ook van Just Rhyse heeft geen print maar dat maakt hem echt niet mindere stoer. Door het materiaal heeft hij een soort van metallic look gekregen.

 

Foto’s: Barlise Fotografie

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer